Primarul Timisoarei, infuriat de un indragostit: Politia sa dea amenzi!

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 19:55
7030 citiri
Primarul Timisoarei, infuriat de un indragostit: Politia sa dea amenzi!
Foto: Facebook / Emanuel Dascaliuc

Un tanar timisorean inventiv i-a cerut mana prietenei sale prin intermediul unui banner afisat pe fatada Operei, lucru care l-a suparat pe primarul orasului, care a cerut Politiei Locale sa amendeze pe oricine mai face asa ceva.

"Balconul Operei, care este balconul Revolutiei, a ajuns sa fie folosit pentru cereri in casatorie, declaratii de dragoste. Trebuie sa respectam... Iubirea este un sentiment foarte frumos, dar este un sentiment privat si vorbim despre o cladire monument. Este o lege referitoare la monumente. Deci pe o cladire monument care gazduieste Opera Romana din Timisoara si Teatrul National din Timisoara, pe balconul Revolutiei nu cred ca este normal ca cineva sa afiseze bannere interzise de lege cu declaratii de dragoste", a declarat primarul Timisoarei, Nicolae Robu, citat de Timis Online.

Tanarul romantic care a starnit nemultumirea edilului a pus totul la cale cu ajutorul prietenilor. El a invitat-o pe iubita sa la plimbare prin centrul Timsioarei, iar la momentul potrivit prietenii lui au desfasurat bannerul pe care scria "Maria, vrei sa fii sotia mea?".

El a ingenuncheat, iar ea a raspuns emotionata "Da".

Primarul Timisoarei, aflat in vacanta in Ibiza, isi lanseaza pe Facebook o melodie compusa de el (Video)

Desi este cunoscut pentru sensibilitatea sa, exprimata in muzica si versuri, primarul Nicolae Robu nu a fost deloc miscat, de data aceasta.

"Am cerut sa se aplice legea. Am cerut Politiei Locale sa aplice legea, sa vada ce stabileste legea pentru afisarea de bannere intr-un loc nepermis. Este un gest ostentativ, asa cum au mai facut si altii gesturi ostentative, sa demonstreze ca se poate. Nu am nimic cu nimeni, nici cu indragostitii, nici cu biciclistii, nici cu copacii, dar daca nu mai respectam nimic si transformam in ce vrem noi... E vorba despre niste reguli - le respectam sau nu. Maine se duce altcineva, daca e la liber folosirea balconului Operei pentru ce vrea fiecare, si pune alt mesaj. Haideti sa fim oameni seriosi", a argumentat edilul.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#banner Opera Timisoara cerere casatorie, #Nicolae Robu banner casatorie amenda , #administratia