Primarul Timisoarei, nemultumit ca are salariul cat al unui student

Vineri, 20 Februarie 2015, ora 19:03
4080 citiri
Primarul Timisoarei, nemultumit ca are salariul cat al unui student
Foto: Facebook/ PNL Timis

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, sustine ca "nu e corect" ca edilul acestui oras sa castige doar 1.200 de euro, afirmand ca un salariu normal ar fi de circa patru ori mai mare.

"Nu e corect ca salariul primarului unui oras cum e Timisoara sa fie de 1.200 de euro. Vad o mirare uriasa din partea celor cu care ma intalnesc. Asa ceva nu se poate intampla intr-o societate cu pretentii. Sunt studenti de la UPT (Universitatea Politehnica Timisoara) care se angajeaza cu acest salariu.

Desigur ca imi doresc ca si angajatii primariei sa aiba salarii mai mari. Desigur ca imi doresc acest lucru pentru intreaga societate romaneasca. Nivelul la care este societatea romaneasca este unul destul de jos din multe puncte de vedere. Nu este suficient sa ne dorim castiguri mai mari, trebuie sa si cream valoare din care sa putem sustine asemenea salarii", a spus edilul din Timisoara, citat de Opinia Timisoarei.

Acesta a fost intrebat si ce suma i s-ar potrivit celui care conduce orasul, precizand ca "4.000-5.000 de euro ar fi un salariu normal pentru un primar al unui oras ca Timisoara".

"Se poate proceda si altfel: un salariu fix plus bonusuri in functie de investitiile care se fac, ca una e sa se consume banii pe functionare si alta pe dezvoltare. Cei care atrag fonduri europene sa primeasca bonusuri. Nimeni nu are raspunderea primarului.

In plus, daca esti un primar preocupat, si eu pretind ca sunt suprapreocupat, te implici personal, le stii pe toate si te implici in mersul lor. Sunt multe lucruri de pus la punct in Romania. Printre ele, si sistemul de salarizare, care trebuie sa fie unul indreptat catre stimularea performantei", a mai spus Nicolae Robu, citat si de site-ul DeBanat.ro.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Nicolae Robu salariu, #primar Timisoara salariu , #administratia