Vaslui: Un barbat mort in acte nu a reusit sa convinga autoritatile ca e viu

Joi, 15 Martie 2018, ora 17:56
9260 citiri

Un barbat de 63 de ani, din judetul Vaslui, declarat mort in anul 2016, desi este in viata, nu a reusit sa convinga instanta sa anuleze certificatul de deces, din motive procedurale.

Barbatul spune ca a pierdut procesul din cauza ca a formulat prea tarziu calea de atac, la aproximativ doi ani de la pronuntarea decesului, iar solicitarea i-a fost respinsa ca inadmisibila.

"In acte sunt mort, desi traiesc. Nu am nicio sursa de venit, iar din cauza ca in acte figurez ca fiind decedat, nu ma pot angaja, nu pot face nimic in tara", a declarat barbatul.

Constantin Reliu a plecat in 1992 la munca in Turcia, ultima data vizitandu-si familia in anul 1999. Din cauza neintelegerilor din familie, el sustine ca a rupt legatura cu rudele si s-a stabilit acolo.

In anul 2013, fiindca nu mai primise nicio veste de la barbat, sotia a solicitat in instanta declararea decesului acestuia, ceea ce s-a intamplat in 2016.

La inceputul acestui an, Reliu a fost depistat de autoritatile din Turcia avand documentele de sedere expirate, motiv pentru care a fost expulzat, iar la sosirea in tara a aflat ca este declarat decedat.

Barbatul spune ca doreste sa se reintoarca in Turcia, unde pretinde ca are o firma, dar pentru a-si redobandi identitatea, trebuie sa se adreseze din nou instantei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vaslui deces procedura, #mort instanta , #administratia