Fundatia CEDIIS si Alistar Security ajuta copiii din Teleorman (Video)

Miercuri, 02 Octombrie 2013, ora 12:04
4367 citiri
Fundatia CEDIIS si Alistar Security ajuta copiii din Teleorman (Video)

In acest week-end voluntari ai Fundatiei CEDIIS si ai companiei Alistar Security s-au deplasat in nordul judetului Teleorman pentru o actiune caritabila.

Zeci de copii din satul Lada, comuna Tatarastii de Jos, au primit haine, jucarii, alimente de baza si dulciuri, rechizite si carti. Acesti copii provin din familii sarace si destramate, au rezultate bune la invatatura si merg deseori la biserica din sat, dupa cum ne povesteste preotul satului. Au insa lipsuri materiale de toate felurile si ajutorul a fost binevenit.

La doar 100 de km de Bucuresti, satul pare din alta lume. Casele sunt aproape toate din chirpici, gardurile catunelor din imprejurimi sunt rare. Sunt din ce in ce mai putini locuitori si aceia o duc foarte greu. Sunt distante considerabile pana la un potential loc de munca iar majoritatea locuitorilor sunt oricum batrani.

Alaturi de copii au fost ajutati si 25 de batrani din acelasi sat, majoritatea tintuiti la pat sau greu deplasabili. Casele lor de chirpici stau sa cada, le lipsesc medicamentele, alimentele si lemne de foc pentru iarna.

Voluntarii au dus acestor oameni peste 700 kg de alimente dar pentru 45 persoane mancarea va ajunge maximum 90 de zile.

Membrii CEDIIS si angajatii Alistar Security s-au deplasat tot in acest week-end la un camin pentru copii cu dizabilitati din sectorul 6 al Capitalei, aflat in cartierul Giulesti. Copiii au fost foarte incantati de cadouri, de jucarii si dulciuri iar angajatii caminului s-au bucurat mai mult pentru alimentele de baza primite, care vor asigura o masa suplimentara timp de cateva luni.

Agentii companiei de securitate au fost profund miscati de interactiunea cu copii, de situatia lor si de bucuria cu care au fost intampinati. Unii dintre ei si-au adus proprii copii la aceasta actiune iar unele dintre jucariile donate apartineau micilor voluntari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#actiune caritabila Teleorman, #Alistar Security actiune caritabila, #Alistar Security actiune umanitara, #ajutor social Teleorman , #ajutoare