Ziare.com

N-ai platit impozitul? Nu mai primesti ajutoare sociale!

Luni, 05 Mai 2014, ora 08:37

   

N-ai platit impozitul? Nu mai primesti ajutoare sociale!
De saptamana aceasta, zeci de mii de romani care se bazau pe ajutoarele sociale primite de la stat, dar care nu isi plateau impozitele vor ramane si fara acest venit.

Primariile din toata tara au trimis catre Ministerul Muncii listele cu cei care nu si-au platit impozitele, urmanand ca persoanele aflate pe ele, care fie ca nu au vrut, fie ca nu au avut cum sa isi plateasca aceste taxe, sa ramana fara alocatia de sustinere a familiei, venitul minim garantat sau indemnizatia de crestere a copilului, arata Pro TV.

Deja, din cauza datoriilor neplatite pe anul 2012, se afla in situatia de suspendare a ajutoarelor sociale 10.700 de familii din toata tara, urmanand ca in aceasta saptamana Ministerul Muncii sa actualizeze situatia cu cei care nu au platit impozitele in 2013 si sa procedeze la intreruperea ajutoarelor.

Daca insa cei care vor ramane fara aceste ajutoare fac un efort si reusesc, in termen de 5 luni, sa pateasca restantele, plata ajutoarelor se va relua, inclusiv cu sumele aferente perioadei de suspendare a platilor.

Singurele exceptate vor fi persoanele singure, care au in intretinere copii.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1285 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sa primesti,ajutoare sociale,

trebuie sa ai un venit,mic sau de loc,si atunci de unde,impozit.Lasand,la o parte,persoanele cu handicap,profitorii rr la munca

 

Corect.hiar la asta ma gandeam

Poi astia care primesc Ajutor Social ar trebui scutiti de taxe.Dar nu este nici o problema ca majoritatea Asistatilor sunt masa de manevra si de vot al psd-ului.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor