Aplicatie cu rugaciuni pentru iPhone si iPad

Luni, 08 Octombrie 2012, ora 12:32
2580 citiri
Aplicatie cu rugaciuni pentru iPhone si iPad
Foto: curteaarges.ro

Manastirea Curtea de Arges lanseaza joi aplicatia cu rugaciuni pentru iPhone si iPad, oferind credinciosilor posibilitatea de a purta cu ei, oriunde s-ar afla, rugaciunile, aplicatia incluzand o colectie numeroasa de rugaciuni si acatiste, dar si un planificator cu alarma.

"Modul de trai modern este mai alert, avem mai multe responsabilitati si mai putin timp liber, de aceea multi dintre noi mergem din ce in ce mai rar la biserica pentru a ne ruga. Credinta noastra nu trebuie sa paleasca in absenta unui cadru religios. Important este sa ne indreptam gandurile catre divinitate si sa ne rugam, oriunde ne-am afla", arata intr-un comunicat Arhiepiscopia Argesului si Muscelului, adaugand ca tehnologia ar putea fi de un real ajutor in acest sens.

Aplicatia gratuita "Manastirea Curtea de Arges" include o colectie numeroasa de rugaciuni si acatiste, dar si un planificator cu alarma, care aminteste ce rugaciune si-a propus, la ora si data setata de credincios.

Pe langa toate acestea, utilizatorul va avea acces la cele mai noi stiri ale Arhiepiscopiei Argesului: hramuri, pelerinaje, actiuni ale Bisericii Ortodoxe, intalniri si vizite ale inaltilor prelati, evenimente de caritate organizate de institutiile Bisericii, regulamente noi, dar si colaborari cu alte rituri.

"'Manastirea Curtea de Arges' din iPhonul tau te va purta in alta lume deoarece aplicatia contine fotografii, dar si un ghid turistic al acestui simbol architectonic construit de Neagoe Basarab la inceputul secolului al XVI-lea. Te vei putea refugia, chiar daca doar cu gandul, intr-un loc plin de sfintenie si de istorie in care te vei putea regasi pe tine insuti si poate chiar pe Dumnezeu", mai arata sursa citata.

Lansarea acestei aplicatii va avea loc joi, 11 octombrie, ora 15.00, in Sala Mesterului Manole de la Manastirea Curtea de Arges cand va fi organizata si o conferinta de presa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#rugaciuni iPhone, #rugaciuni iPad, #aplicatie Manastirea Curtea de Arges iPhone, #biserica rugaciuni iPhone, #aplicatie rugaciuni iPad , #biserica