Ienei ii da replica lui Cornel Dinu: Ma face sa rad!

Joi, 02 August 2018, ora 18:24
7491 citiri
Ienei ii da replica lui Cornel Dinu: Ma face sa rad!
Foto: Hepta.ro

Emerich Ienei i-a dat replica lui Cornel Dinu dupa ce dinamovistul a lansat un atac dur la adresa tehnicianului care a adus cel mai important trofeu castigat de fotbalul romanesc.

Antrenorul in varsta de 81 de ani si-a pastrat latura eleganta si a evitat sa-l atace pe Dinu, despre care a spus ca ii este prieten.

In ceea ce priveste acuzatiile "Procurorului" referitoare la discursul prea scurt tinut in vestiar inaintea meciului cu Argentina, de la Mondialul din '90, Ienei a adus in sprijinul sau rezultatul obtinut de nationala Romaniei.

"Daca el asa spune ca s-au petrecut lucrurile inainte de meciul cu Argentina, ce sa mai spun eu?! Sa nu uite ca echipa aceea, cu mine pe banca, asa, un antrenor modest, a facut meci egal cu Argentina, care il avea pe Maradona pe teren. Un Maradona care a fost anihilat de echipa noastra, de Iosif Rotariu! Daca el crede ca asta a fost tot, eu nu am ce sa-i spun. Doar ca l-am apreciat si il apreciez si acum. E grav daca analiza lui despre acel meci s-a limitat la doar atat!

Ma face sa rad! Nici nu mai stiu exact daca el a fost sau nu cu noi acolo, la Mondialul din '90. Dar vreau sa-i spun ca nu e important sa vorbesti mult, ci sa le spui jucatorilor lucruri care sa ii ajute in teren, sa poata sa invinga adversarul. In fine, daca asta e parerea lui despre mine?! Eu l-am considerat mereu prieten, chiar daca eu eram la Steaua si el la Dinamo. Nici nu stau sa bag in seama ce a spus el. Poate o sa-i zic vreo doua vorbe, cand ne intalnim, dar tot asa, prieteneste! Ce sa fac acum, sa incep sa spun si eu ce stiu despre Dinu?! Nu, eu il apreciez ca jucator si ca antrenor. Nu luati asta ca pe un semn de slabiciune din partea mea. Este doar un semn ca un om inteligent nu intra in astfel de discurs. Cedez eu primul, pe principiul vechiului proverb", a spus Ienei pentru gsp.ro.

Cornel Dinu l-a atacat dur pe Ienei chiar in ziua in care a implinit 70 de ani.

"Procurorul" a declarat ca fostul sau rival de la Steaua a fost un antrenor modest, care nu s-a remarcat doar prin capacitatea de a motiva jucatorii.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Ienei Cornel Dinu declaratii, #Ienei Dinu antrenor, #Cornel Dinu atac Ienei , #stiri Cornel Dinu