Episcopia Slatinei face apel la rugaciune pentru victimele de la Caracal

Vineri, 02 August 2019, ora 16:52
2633 citiri
Episcopia Slatinei face apel la rugaciune pentru victimele de la Caracal
Foto: Arhiva Ziare.com

Episcopia Slatinei si Romanatilor a lansat un apel la rugaciune pentru victimele tragediei de la Caracal si a anuntat ca la Caracal, la catedrala din municipiu, va fi oficiata duminica, 4 august, Liturghie arhiereasca.

La slujba de la catedrala din Caracal vor fi rostite rugaciuni speciale pentru toti cei afectati de drama adolescentelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, dar si pentru alte tinere victime ale infractionalitatii.

"Duminica, 4 august, incepand cu orele 8:30, la catedrala din Municipiul Caracal se va savarsi Sfanta Liturghie arhiereasca, insotita de rugaciuni speciale pentru invocarea ajutorului si mangaierii lui Dumnezeu asupra tuturor celor afectati de evenimentele tragice care au ingrozit societatea noastra in ultimele zile.

Drama Alexandrei Macesanu, a Luizei Melencu si a altor tinere cazute prada infractionalitatii ne obliga pe toti la vigilenta sporita, la responsabilitate nedisimulata, dar si la mai multa rugaciune. De aceea, va asteptam la solidaritate in rugaciune, constienti ca Dumnezeu este nadejdea si ajutorul nostru in cele mai grele clipe ale vietii", se arata in apelul la rugaciune lansat de Episcopia Slatinei si Romanatilor si postat pe site-ul institutiei.

Amintim ca o fata de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, Alexandra Macesanu, a disparut miercuri, 24 iulie, dupa ce a plecat spre municipiul Caracal cu o masina "la ocazie".

In ziua de 25 iulie, minora a sunat de trei ori la numarul de urgenta 112, spunand ca a fost sechestrata de un barbat, insa autoritatile nu au reusit sa identifice locul in care se afla.

Anchetatorii au inceput perchezitia domiciliara la locuinta lui Gheorghe Dinca, un barbat de 66 de ani, din Caracal, vineri dimineata, la circa 19 ore de la apelul fetei. Gheorghe Dinca a recunoscut in cadrul anchetei ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, dar si pe o alta adolescenta disparuta anul acesta, Luiza Melencu, din comuna doljeana Diosti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Episcopia Slatinei si Romanatilor Caracal, #crime Caracal , #biserica
Comentarii
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
Slujba va fi condusa de 3 preoti pedofili
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5