Copil omorat de caine - PDL Bucuresti cere demisia lui Oprescu (Video)

Luni, 02 Septembrie 2013, ora 19:03
1848 citiri
Copil omorat de caine - PDL Bucuresti cere demisia lui Oprescu (Video)
Foto: Arhiva

PDL Bucuresti cere demisia imediata a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, in atributia caruia intra programul de gestionare a cainilor fara stapan, dupa ce un copil a fost omorat de caini, a declarat, luni, Mihai Atanasoaiei, purtatorul de cuvant al PDL Bucuresti.

"Un copil a fost omorat de caini, e o tragedie care nu poate fi comentata politic, programul de gestionare a cainilor fara stapan este in atributul Primariei Captialei, astfel incat PDL Bucuresti cere demisia imediata a primarului Capitalei", a precizat la o conferinta de presa Mihai Atanasoaiei, fost prefect la Capitalei in guvernarea Boc.

Copil ucis de caini in Bucuresti: Ontanu se spala pe maini

Atanasoaiei a spus ca niciuna din solutiile propuse de PDL nu a fost pusa in practica de primarul Capitalei, aratand ca pe legea actuala acesta trebuia sa stranga cainii fara stapan in adaposturi, iar in ultimii cinci ani nu a fost construit niciun adapost.

El a mai spus ca PDL a formulat un proiect pe tema cainilor fara stapan care a trecut de fostul Parlament, iar apoi a fost modificat in urma contestarii la Curtea Contitutionala, iar acum sta "de un an si jumatate in sertarul presedintelui Senatului".

Copil ucis de caini in Bucuresti: Politia Capitalei deschide o ancheta

"Daca Sorin Oprescu nu-si da demisia va trebui sa suportam in continuare o situatie care se va perpetua", a spus Atanasoaiei.

El a aratat ca in orice varianta cainii fara stapan nu au ce cauta pe strada, iar bugetul Capitalei trebuia sa tina cont de acest lucru.

"Noi speram sa vedem demisia. Daca nu vom vedea demisia, vrem sa vedem un program de gestionare a cainilor fara stapan", a adaugat Atanasoaiei.

Cainii maidanezi din zona parcului Tei, ridicati de hingheri

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#PDL demisie Oprescu caini vagabonzi, #copil ucis caine Oprescu, #PDL demisia primar caini vagabonzi , #caini vagabonzi
Comentarii
Poza Hahn
Hahn
rank 5
Oprescu va lua masuri urgente...in stil propriu...
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5