Copil ucis de caini in Bucuresti: Politia Capitalei deschide o ancheta

Luni, 02 Septembrie 2013, ora 17:04
2826 citiri
Copil ucis de caini in Bucuresti: Politia Capitalei deschide o ancheta
Foto: lumeanimalelor.ro

Politia Capitalei a deschis o ancheta pentru a vedea in ce conditii a avut loc incidentul in urma caruia un copil de patru ani a murit dupa ce a fost muscat de caini intr-o zona periferica din sectorul 2, au precizat oficiali ai Politiei Capitalei.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, copilul era desfigurat atunci cand paramedicii SMURD au ajuns la fata locului. Incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata, a comunicat Primaria sectorului 2.

Copil de patru ani, omorat de caini intr-un parc din Bucuresti

"Referitor la tragicul accident in care si-a pierdut viata un copil, fiind muscat de un caine, Primaria sectorului 2 precizeaza ca acest incident a avut loc pe un teren proprietate privata, pe strada Tuzla nr. 50, respectivul teren apartine SC Laguna Tei SRL, iar incidentul nu a avut loc in Parcul Tei", a precizat sursa citata.

Luni, in jurul orei 12,00, bunica copilului a sunat la 112 si a spus ca si-a pierdut in parc unul dintre cei doi nepoti, acestia avand patru si, respectiv, sase ani.

La scurt timp, copilul de sase ani a venit la bunica lui si i-a spus ca fratele lui este incoltit de caini. Femeia s-a dus la locul incidentului, insa baiatul era fara suflare.

Copil ucis de caini in Bucuresti: Ontanu se spala pe maini

La fata locului au venit si politisti de la Sectia 7, care au constatat ca victima nu mai prezenta semne vitale. O ambulanta a venit in parc pentru a-i acorda ingrijiri medicale fratelui copilului decedat, care fusese muscat de asemenea de unul dintre caini.

In parc s-a deplasat si o echipa a Serviciului Omoruri din Politia Capitalei. In acest caz este posibil sa fie sesizata si Protectia Copilului. Dosarul va fi preluat de Parchetul Tribunalului Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#ancheta copil muscat caini, #ancheta copil ucis caini, #copil muscat caini Sector 2 , #caini vagabonzi