Evening Telegraph: Si-a lasat afacerea din Scotia pentru a ajuta maidanezii din Romania

Marti, 03 Iunie 2014, ora 15:56
2011 citiri
Evening Telegraph: Si-a lasat afacerea din Scotia pentru a ajuta maidanezii din Romania
Foto: Evening Telegraph

O femeie din Scotia, care detine propriul bar si are mai multe animale de companie, si-a lasat acasa afacerea si patrupedele pentru a veni in Romania sa aiba grija de cainii fara stapan.

Gail Mcaulay, in varsta de 45 de ani, care locuieste in orasul Dundee si care este proprietara White's Bar, si-a lasat acasa cei doi catei, pentru a vizita, alaturi de partenerul si fiica ei, Alex si Samantha, adaposturile pentru maidanezi din Romania si pentru a le aduce mancare si medicamente cainilor abandonati, se arata intr-un reportaj Evening Telegraph.

Cainii din adaposturi asteapta sa vina sa ii ia cineva. Unii au noroc, altii nu - Fotoreportaj

Inainte sa plece, sambata, de acasa, Gail a marturisit: "Acum mai mult de un an, fiica mea mi-a povestit despre cainii maidanezi din Romania si nu mi-a venit sa cred. Acolo sunt oameni care gonesc cainii si ii bat.

Apoi ii lasa in adaposturi publice, unde mor de foame. Vom incerca sa mergem acolo si sa incercam sa ducem macare in aceste locuri. Vom incerca sa hranim cat de multi caini putem".

Gail, care se descrie drept un iubitor de animale, a spus ca a luat decizia sa vina in Romania dupa ce a auzit despre abuzurile la care sunt supusi maidanezii din tara noastra.

"Pur si simplu nu imi place sa vad niciun abuz. Nu conteaza daca sunt oameni sau animale. Dupa ce am vazut fotografii si clipuri pe Internet, m-am implicat foarte mult emotional", a precizat ea.

Mickey Rourke face adapost pentru maidanezi - Sanctuarul cainilor salbatici din Romania

Cu toate ca Gail, Alex si Samantha nu vorbesc limba romana si nu au mai fost niciodata in tara noastra, ei au luat legatura online cu alti oameni preocupati de problema maidanezilor.

"In Romania chiar exista o multime de oameni buni care incearca sa salveze cat de multi caini pot. Ii hranesc si au grija de ei, strang bani pentru adaposturi si medicamente", a mentionat Gail.

"Stiu ca avem o problema si aici cu maidanezii, insa nu se compara cu modul in care sunt tratati in Romania. Ti se rupe inima", a incheiat femeia.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#femeie Scotia maidanezi Romania, #femeie Scotia adapost caini, #maidanezi adapost Romania , #caini vagabonzi