O studenta muscata de un maidanez s-a dus schiopatand sa-i ceara socoteala primarului

Joi, 03 Aprilie 2014, ora 23:02
3233 citiri
O studenta muscata de un maidanez s-a dus schiopatand sa-i ceara socoteala primarului
Foto: Opinia Timisoarei

O studenta din Timisoara a mers schiopatand, pe propriile picioare, pentru a i se plange primarului Nicolae Robu ca a fost muscata de un caine maidanez.

Petronela vorbea la telefon si se plimba, duminica seara, prin complexul studentesc din apropierea Facultatii de Constructie, moment in care un caine fara stapan a prins-o de picior, transmite Opinia Timisoarei. Ingrozita de durere, tanara studenta a tipat foarte tare, iar patrupedul s-a speriat si a fugit.

ONG: Primul telefon dat de Oprescu in mandat a fost pentru maidanezi, ce face ASPA acum?

"Schiopatez din cauza unui maidanez din complex. Am facut vaccinul antirabic, am stat 4 ore la spital, nu mi se pare normal sa suferim noi din cauza cainilor maidanezi. Am primit cadoul asta chiar de ziua mea. (...)

Urmeaza sa fac tratament pana la sfarsitul lunii, cu antirabic. Schiopatez si am mana umflata de la vaccin. In complex sunt multi caini. Am intalnit chiar o femeie care mi-a spus ca, nu cu mult timp in urma, a fost muscat in zona si un copil de 6 ani. Nu mi se pare normal sa ni se puna viata in pericol", i-a spus studenta edilului Nicolae Robu, in cadrul unei dezbateri cu studentii, organizata la sediul primariei.

Primarul promite curatarea campusului de maidanezi

Primarul i-a raspunsn tinerei, amintind ca a fost mediatizat ca fiind printre primari care au aplicat legea maidanezilor, desi se declara un iubitor de animale. Totodata, el i-a promis ca cere curatarea campusului studentesc de maidanezi.

"Putem iubi animalele, si eu le iubesc, dar punandu-le la locul lor. Ce ne trebuie sa ne trezim? Sa mai vedem oameni omorati de-a dreptul? Trebuie sa fim oameni cu mintea acasa. Se intervine. Eu am ajuns, poate, cel mai mediatizat primar pentru ca am dat unda verde pentru aplicarea legii, pentru eutanasiere.

Femeie gasita moarta langa o piata din Bucuresti: Avea corpul plin de muscaturi de caine

Cainii s-au inmultit in ultima perioada. Au aparut foarte multi caini in haite prin oras. N-au fost adusi de nu stiu unde, asa cum se tot spune. Ei au aparut pentru ca iubitorii de animale, cu ghilimele, s-au dus sa-i adopte, dar nu-i tin pentru ca a-i tine inseamna a munci si a cheltui pentru ei, si le-au dat drumul in oras", a spus primarul Nicolae Robu.

Chiar si asa, tanara a depus o plangere la politie impotriva primariei, motivand ca nu i se pare normal sa ajunga la spital din cauza incompetentei hingherilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#studenta muscata maidanezi Timisoara, #studenta schiopatat Nicolae Robu, #primar Timisoara caini maidanezi , #caini vagabonzi