Ziare.com

11 spitale deschise de Paste in Capitala

Sambata, 26 Aprilie 2008, ora 17:20

   

11 spitale deschise de Paste in Capitala
In perioada Pastelui si in zilele de 1-2 mai, spitalele de urgenta pentru adulti si copii vor asigura asistenta medicala de urgenta, informeaza Autoritatea de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti.

Astfel, vor fi deschise: Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan", Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni, Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsi, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu", Spitalul de Ortopedie Foisor, Spitalul Clinic de Urgenta Copii M.S. Curie, Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Oro-maxilo-faciala "Prof. dr. Dan Theodorescu".

Autoritatea de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din str. Spiru Haret nr. 14, sector 1. In intervalul mentionat toate spitalele din subordinea Autoritatii de Sanatate Publica Bucuresti vor functiona cu linii de garda de profil si vor acorda asistenta medicala de urgenta.

Medicii de la Salvare atentioneaza persoanele cu afectiuni digestive sa se hraneasca cumpatat. "In principiu, cele mai frecvente solicitari in aceste zile vin din partea celor cu hepatite sau gastrite, ulcere, enterocolite care nu mai respecta regimul alimentar.

La persoanele sanatoase care au trecut de la perioada de post mai drastic la un alt tip de alimentatie poate aparea indigestia. Este recomandata multa cumpatare dupa post, cu portii mici de alimente", a declarat dr. Lucia Oana, coordonator la Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti.

Citeste mai multe despre asistenta spital Pasti
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 786 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Habar n-aveti!

Cele mai multe probleme vor veni de la ...OUA ...tamponate!
Principalul pacient : Ardeian Nastase.

 

e valabil doar pentru doctorii prosti

Adica doctorii prosti sunt sefi cu vidanjarea sarmalelor bauturilor an de an de sarbatori, ca ai destepti care intorc hartii si statistici sunt in vacante in tari calde ca sunt stresati de cat invart praful si medicina este grea si miroase rau!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor