Ziare.com

Biserica in criza: acatiste pentru spor la bani si anti-somaj

Sambata, 28 Martie 2009, ora 10:05

   

Biserica in criza: acatiste pentru spor la bani si anti-somaj
Romanii tot mai afectati de criza economica isi intorc la greu fata catre Dumnezeu si merg la biserica ca sa dea acatiste pentru a nu ramane pe drumuri din cauza datoriilor.

Majoritatea deveniti credinciosi peste noapte, romanii se roaga pentru a fi feriti de somaj, pentru ca astfel nu si-ar mai putea plati ratele.

Tot mai multi romani sunt in imposibilitatea de a-si plati ratele la banci, din cauza disponibilizarilor, iar cei care mai au totusi un loc de munca traiesc cu spaima ca se vor numara printre cei 800.000 de someri preconizati de guvernanti.

"Bisericile sunt pline de oameni care se roaga, acum vin in numar mare chiar si seara, dupa serviciu, mai ales ca este post", a declarat parintele Constantin Stoica, purtator de cuvant la Patriarhie, pentru Click!.

Mersul la biserica nu este caracteristic numai varstnicilor, tinerii vin si ei la slujbe, dau acatiste si aprind lumanari ca sa nu ramana fara locuri de munca.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3345 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

MAJORITATEA E MULTI

CITAT:
"Majoritatea deveniti credinciosi peste noapte, romanii se roaga..."

COMENTARIU:
* Lasand la o parte dezacordul dintre singularul si pluralul primelor cuvinte, este mai grav dezacordul dintre sentimanetele mai vechi ale romanilor si cele actuale.
* Romanii nu au devenit mai credinciosi sau mai putin credinciosi. Au ramas cum au fost, dar fac pe fata, ceea ce faceau pe ascuns.
* Iar, pentru autorul anonim, imi pemit sa amintesc ca romanii se falesc cu credinta lor apostolica, respectiv a o fi peluat de la insusi apostolul Andrei care a trait si murit prin zona Buzaului.
* Frumos s-a exprimat Nicolae Iorga: "Romanii se pot mandri ca s-au nascut crestini, chiar atunci cand s-au format ca popor"

 

Dle" Piti" !

Foarte ascutit spirit de observatie!
Foarte FRUMOS comentariu !
Dar vin si eu cu un "BOLOVAN" : romanii se roaga la Dumnezeu numai la ...ananghie! Romanii au cea mai Groaznica injuratura de care abuzeaza: "Fu.....i mortii màtii(1 sau 2 de i?).
Romanii DE AZI sunt niste Sperjuri-se inghesuie sa pupe Ghiare de Boaite Fatarnice crezind ca a doua zi pot sa inceapa din nou sa INCALCE cele ZECE PORUNCI (minime).

rugineala , ca de OBICEI

Ca de OBICEI , atunci cand este un articol despre ORTODOXIE , sari ca ars de tamaie sa:
-minti
-dezinformezi
-duci in eroare
Atunci cand nu o sa ATACI un articol despre SF ORTODOXIE ,inseamna ca esi dus din lumea aceasta

Lui "gino" :

Bai LA-SU !
Nu sar niciodata ca "ars" la semnalele "sf. ortodoxii" !
Sunt ORTODOX (botezat, nu ca tine "imprejurTAIAT") si nu fac din asta un MUNTE !
Isus, Dumnezeu, nu sunt nici ortodocsi,nici catolici,nici protestanti!!!
TOTI ortodocsii,TOTI catolicii,TOTI protestantii care sustin ca "ritul" lor este ...superior celorlalte, nu sunt decit niste PROSTI, niste ONANISTI si niste NECINSTITI !!! Credinta Crestina este ..CRESTINA ! ATIT!
DUMNEZEU nu are o Religie Specifica !
Numai o VACA PRIMITIVA se "zgirie" ca tine!!!
Si va trebui sa intelegi si TU si sa stii sa FACI atentie la textele ziare.com: aici scrie ca : "romanii......merg la biserica"(Biserica-as scrie eu) NICIUNDE in articol nu scrie sau nu se face referinta la "sfinta ta ortodoxie", care DE LOC NU e SFINTA ! La fel ca si IN celelalte "sf.catolica", "sf.protestanta" si alte "sfinte", IERARHIILE LOR -ortodoxa,catolica,protestanta NU sunt decit niste Grupuri de Interese care fac parte din PUTERE si care uneori SPRIJINA STATUL-uneori CRIMINAL cum a fost si a RAMAS Romania de AZI , PATRIA SFINTA ROMANIA , TRADATA de conducatorii ei , de MULTI din compatrioti, dar mai ales TRADATA de BOR care a ramas la MOSCOVA !!!
Asa ca du-te si mai pune niste VASELINA in palma!!!
Si DA-I si DA-i, pina ia foc!!!

Rugineala, iar le ametesti , le invartesti , le sucesti

EXACT ce am scris mais sus:
-MINTI
-DEZINFORMEZI
-DUCI IN EROARE
Nu ai facut decat sa CONFIRMI ce am SCRIS lais sus.
-Cat despre "VOCABULARUL" pe care il utilizezi...arata ce fel de RATAT esti, deci las pe alti sa judece ..
fiindca tu nu meriti mai multa atentie

NU ne nastem credinciosi !

E frumos ce a zis Iorga, dar adevarul este ca nu ne nastem credinciosi, iar a aprinde luminari si a da acatiste nu inseamna ca sint credincios. Credinciosi sint cei care il cunosc personal pe Isus Christos se incred in El si se inchina Lui si in vremuri bune si in vremuri de criza.
Apostolul Pavel a focut urmatoarea marturisire in cartea Filipeni Cap.3 vers 10 "sa-L cunosc pe El si puterea invieri Lui si partasia suferintelor Lui si SA MA FAC asemenea cu moarte Lui ca sa ajung la invierea din morti."
Deci noi NU ne nastem, ci ne facem credinciosi prin al cunoaste pe Isus ,iar aceasta credinciosie are batae mai lunga decit a trece de crize si problem si anume a trece de moarte si a ajunge la viata vesnica cu Isus.
Doamne ajuta!
Nu uitati: Isus Christos este Domnul!

DOAMNE AJUTA

DOAMNE AJUTA SI APARA POPORUL ROMAN

Mai desteptii tatii,

Care este criza prin care trec bisericile? Nu aveti impresia ca in criza sunt oamenii?

 

Sa vedem ce spune Sfanta Scriptura :

Stim ca Dumnezeu n-asculta pe pacatosi; ci, daca este cineva temator de Dumnezeu SI FACE voia Lui, PE ACELA il asculta. Ioan cap.9 v31

Pocaiti-va si credeti in Evanghelia caci DOMNUL Isus Hristos vine FOARTE CURAND.

PS. oamenii pacatosi in Scriptura sunt cei ce traiesc efectiv in pacat , le place acolo , si ei zic ca toata lumea face asa... si NICIDECUM nu vor sa se pocaiasca de pacatele lor.Pe acestia NICIODATA DOMNUL nu-i va asculta.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor