Bucuresti: Cortul prabusit in zona Baba Novac avea autorizatie

Vineri, 24 Mai 2013, ora 15:55
2128 citiri
Bucuresti: Cortul prabusit in zona Baba Novac avea autorizatie
Foto: Libertatea

Cortul prabusit joi dupa-amiaza, in timpul unei vijelii, in zona strazii Baba Novac, era amplasat pe un teren privat si avea autorizatie de functionare si aviz urbanistic, insa panoul publicitar din Piata Unirii care a lovit o persoana era amplasat fara autorizatie, potrivit Primariei Sectorului 3.

"Cortul a fost amplasat pe un teren privat, de catre o firma privata. Societatea SC Amplus International LTD SRL a obtinut avizul de urbanism in data de 18 februarie 2013, cu valabilitate pana in 24 iunie 2013, societatea avand si autorizatie de functionare", au declarat, vineri, reprezentantii Primariei Sectorului 3.

Furtuna in Bucuresti: Vezi bilantul urgiei de joi dupa amiaza

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a anuntat, joi dupa-amiaza, ca in urma prabusirii cortului din zona strazii Baba Novac, in care era organizat un targ de haine, au fost ranite patru persoane. Una dintre acestea a fost internata in coma la Spitalul Sfantul Pantelimon.

Panouri publicitare prabusite in Capitala - Oprescu arunca pisica la R. Negoita

In legatura cu panoul publicitar amplasat in zona Pietei Unirii, care a lovit o persoana, reprezentantii administratiei publice a Sectorului 3 au precizat acesta nu era autorizat, in prezent angajatii Primariei desfasurand o ancheta pentru a stabili cine este proprietarul.

"Panoul care a accidentat o persoana in zona Pietei Unirii nu avea autorizatie, era pus ilegal. Primaria Sectorului 3 desfasoara o ancheta pentru a stabili cine era proprietarul structurii publicitare. In legatura cu celelalte panouri, administratia publica a Sectorului3 are dreptul legal de a le autoriza functionarea", a mai precizat sursa citata.

Capitala, lovita de o furtuna puternica - copaci doborati, masini avariate (Video)

Structurile publicitare prabusite in zona Pietei Unirii, care au provocat victime in timpul furtunii de joi, au fost desfiintate prin dispozitie de primar general, insa, dupa scurt timp, au fost reamplasate cu avize sau autorizatii emise de Primaria Sectorului 3, informa municipalitatea intr-un comunicat remis joi seara.

"Referitor la structurile publicitare prabusite in zona Pietei Unirii, care au provocat victime, Directia Control din cadrul Directiei Generale de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti a efectuat verificari asupra legalitatii amplasarii acestora", se arata in comunicatul municipalitatii.

Furtuna a facut ravagii in Romania: 29 de localitati din 16 judete, afectate

"Astfel, s-a constatat ca aceste structuri au fost amplasate cu aprobarea Primariei Sectorului 3 si, desi in repetate randuri, aceste structuri publicitare tip prisma au fost desfiintate pe cale administrativa prin Dispozitie de Primar General, acestea au fost reamplasate dupa scurt timp cu avize/autorizatii emise de catre primaria de sector", mai scrie in document.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#cort prabusit Baba Novac autorizat, #cort prabusit Baba Novac autorizatie, #cort prabusit autorizatie , #Bucuresti