Fotografia zilei: Un semafor s-a prabusit langa Guvern, fix langa un biciclist UPDATE Reactia Primariei

Marti, 26 Martie 2019, ora 14:43
5788 citiri
Fotografia zilei: Un semafor s-a prabusit langa Guvern, fix langa un biciclist UPDATE Reactia Primariei
Foto: Arhiva Ziare.com

Un semafor a cazut, marti, chiar in intersectia din Piata Victoriei, la cativa pasi de sediul Guvernului.

Fotografia a fost facuta de un biciclist, dupa ce semaforul a cazut chiar in fata sa.

"Vedeti voi stalpul asa batranel? S-a trezit ca e cazul sa se odihneasca si el si s-a tolanit nitel pe sosea fix in fata mea! Sigur, mi-am dat seama ca nu se simte bine, ca nu mai poate si, impreuna cu doi cetateni, l-am ajutat sa-si traga sufletul pe marginea soselei. Mai mult nu am putut sa fac pentru el. Si mi-am vazut de drum, de pedalat...", a scris pe Facebook cetateanul care a postat imaginea.

Fotografia a fost distribuita si de consilierul general PNL Ciprian Ciucu, care a comentat ca orasul incepe sa cada.

"Cade orasul pe noi. Fotografie facuta de un biciclist, dupa ce acest semafor a cazut chiar in fata lui. Bine ca nu i-a picat omului in cap sau pe vreo masina aflata in mers... Acestea sunt semnele inconfundabile ale incompetentei, imposturii si indolentei administratiei publice dupa 11 ani de #PSDlaPMB. #revolutieintrafic in centrul Centrului! In fine... avem Companie Municipala de Managementul Traficului! Rusine!", a scris Ciucu pe Facebook.

Reactia Primariei Capitalei

La putin timp dupa ce imaginea a fost publicata pe Facebook, Primaria Capitalei a transmis ca "o echipa a Administratiei Strazilor s-a deplasat imediat la fata locului pentru a remedia situatia si pentru a efectua verificari in vederea determinarii cauzelor".

"Astfel, stalpul care sustinea semaforul pietonal a fost dislocat si va fi inlocuit in perioada imediat urmatoare, iar in acest moment intersectia este functionala, circulatia se desfasoara in conditii de siguranta.

Mentionam ca niciun pieton nu a avut de suferit in urma producerii incidentului, iar circulatia nu a fost afectata.

De asemenea, pentru siguranta cetatenilor si pentru a evita astfel de incidente pe viitor, vor fi verificati toti stalpii care sustin semafoare de pe raza Municipiului Bucuresti", au adaugat reprezentantii primariei.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#stalp cazut Guvern, #stalp cazut Piata Victoriei , #Bucuresti
Comentarii
Poza Vintage
Vintage
rank 5
Firea e de vina, Dragnea, PSD-ul...Hai baieti, manati maaai!