Ce face Primaria Capitalei pentru gardul de pe marginea Dambovitei

Luni, 29 Februarie 2016, ora 17:20
2895 citiri
Ce face Primaria Capitalei pentru gardul de pe marginea Dambovitei
Foto: Ziare.com

Primarul general interimar al Capitalei, Razvan Sava, a declarat luni ca s-a discutat cu Politia sa se monteze limitatoare de viteza si parapete de beton pe malurile Dambovitei in zona Dudesti-Vitan.

"Condoleante familiilor victimelor care au murit in tragicele evenimente de vineri si sambata. S-a discutat si cu Politia nationala pentru montarea unor limitatoare de viteza, a unor indicatoare si a unor parapete de beton pe marginea raului Dambovita", a spus Sava, la sedinta CGMB.

Accident grav in Bucuresti: Masina plonjata in Dambovita, o femeie a murit (Video)

Potrivit primarului general interimar, este vorba despre zona dintre Popesti-Leordeni si Bucuresti. El a precizat ca a fost montat gard pe marginea raului Dambovita, dar acesta a fost furat. Sava a aratat ca pe portiunea de pana la limita judetului Ilfov raspunderea apartine Administratiei Strazilor.

Dupa accidentele mortale, sute de masini au defilat pe malul Dambovitei - soferii cer sa se monteze parapet

Conform unui comunicat al Primariei Capitalei, Sava a solicitat luni conducerii Administratiei Strazilor sa ia masuri de urgenta pentru securizarea malurilor Dambovitei.

In acest sens, s-a solicitat Comisiei Tehnice de Circulatie avizarea montarii unor limitatoare de viteza (din 800 m in 800 m) si a semnalizarii rutiere de atentionare pe portiunea de drum cuprinsa intre Pod Vitan si limita administrativa a Municipiului Bucuresti, sens Glina.

Aberatia zilei: Cati oameni sa mai moara pana decidem cine face gardul?

Pe celalalt sens de circulatie dinspre Glina spre Pod Vitan se vor monta acelasi tip de limitatoare si indicatoare rutiere de limitare a vitezei, la care se adauga, in curba, panouri "Curba deosebit de periculoasa".

De asemenea, Administratia Strazilor va amplasa in aceeasi zona si parapete de protectie din beton.

Ziua si tragedia in raul Dambovita: Un barbat a murit dupa ce a cazut cu masina in apa

Dupa aprobarea luni in Consiliul General al Municipiului Bucuresti a bugetului, in care este prevazuta suma de 3.750.000 lei, gardul de protectie din beton va fi montat in regim de urgenta, pe o portiune de 6.800 m liniari, pe sensul de mers spre podul Vitan si 1.600 m liniari pe sensul de mers spre centura Capitalei, se mai arata in comunicat.

Doua persoane au murit si alte doua au fost grav ranite, la sfarsitul saptamanii trecute, in doua accidente care s-au produs in zona Vitan, masinile cu care acestea circulau cazand in raul Dambovita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Tragedie în Dâmbovița. Pieton omorât de o mașină "școală". La volan se afla un tânăr de 17 ani
Tragedie în Dâmbovița. Pieton omorât de o mașină "școală". La volan se afla un tânăr de 17 ani
Accident mortal la Târgoviște. Un pieton a fost acroșat de o maşină „Şcoală” condusă de un tânăr de 17 ani sub supravegherea instructorului auto, informează, marţi, 16 aprilie, IPJ...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Razvan Sava montare parapete Dambovita, #montare parapete accident Dambovita, #accident mortal Dambovita , #Bucuresti