Ziare.com

Greva japoneza pentru functionarii din administratia publica

Duminica, 24 Februarie 2008, ora 22:18

   

Greva japoneza pentru functionarii din administratia publica
Aproximativ 40.000 de functionari din administratia publica locala vor intra, luni dimineata, intr-o greva japoneza de doua ore, sindicalistii cerand majorarea salariilor si urgentarea adoptarii legii salarizarii functionarilor, a declarat liderul sindical Romel Neagu.

Vicepresedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie (FNSA), Romel Neagu, a declarat, duminica, pentru NewsIn, ca functionarii sunt nemultumiti de faptul ca Guvernul a ignorat sindicatele la negocierea salariilor pentru 2008 si ca FNSA va da in judecata Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA) din aceasta cauza.

Neagu a mai spus ca sindicatele cer si urgentarea adoptarii legii salarizarii in administratia publica, pentru a se reduce diferentele salariale din sistem. Potrivit liderului sindical, proiectul de lege, care a fost discutat, anul trecut, cu partenerii sociali, este blocat la nivelul MIRA si nu se vrea adoptarea legii pentru ca "sunt in minister prsoane care au interes ca aceasta lege sa nu se aplice".

Vicepresedintele FNSA a mai precizat ca federatia discuta si cu alte organizatii sindicale pentru stabilirea unui program comun de proteste, in acest sens fiind initiate discutii cu Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratia Locala (FNSAL), afiliata la Alianta Sed Lex, precum si cu o alta structura sindicala, afiliata la CNSLR Fratia.

Presedintele FNSA, Valer Suciu, declara, vineri, la Cluj, ca Biroul Federal al organizatiei a decis sa declanseze greva generala pe 11 aprilie, dupa ce pe 28 februarie va avea loc si o greva de avertisment de doua ore. Suciu a spus, vineri, ca solicitarile sindicalistilor din administratie sunt promovarea legii salarizarii functionarilor publici si a personalului contractual, prin care sa se asigure o crestere salariala de 30%, suspendarea aplicarii incompatibilitatilor prevazute de lege pana cand acestea vor fi compensate prin salarii, distribuirea biletelor de odihna direct federatiei, eliminarea imixtiunilor facute de catre reprezentantii Guvernului Romaniei in administratia publica locala si asigurarea unui spatiu pentru amenajarea biroului federatiei, la Bucuresti.

Aproximativ 63.000 de sindicalisti din administratie, membri ai Aliantei Nationale a Bugetarilor Sed Lex, au organizat, de asemenea, o greva japoneza de doua ore la inceputul saptamanii trecute.

Sindicalistii de la Sed Lex cer Guvernului elaborarea legii salarizarii in sistem, majorarea salariilor cu 20%, elaborarea "in regim de urgenta" a hotararii privind avansarea, precum si renegocierea grilelor de salarizare, astfel incat sa se micsoreze decalajul dintre salariile minime si maxime din sistem.

Citeste mai multe despre greva functionari administratie
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2294 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
18 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

bai Nea Ziar

Greva pentru functionari?????????? da cine o face pentru ei?
Poate Greva A functionarilor .......vai de presa noastra

 

RUSINEA P.S.D CIOT VIOREL

VICELEPRIMAR CIOT VIOREL DIN COMUNA COSMESTI JUDETUL GALATI ESTE O ROSINE PENTRU P.S.D DACA IL MAI TINETI IN FUNCTIE LA PRIMARIE ,PACAT DE FRUMOASA IMAGINE A D-LUI TUCHILUS ION ,IN FRUNTE CU CIOT VIOREL VETI PIERDE ALEGERILE 100 LA 100.

 

UN ASA OM NE STICA IMAGINEA P.S.D

DACA NU-L SCHIMBATI PE VICELEPRIMAR CIOT VIOREL DIN FUNCTIE ,TOTI MEMBRI DE PARTID P.S.D VOM VOTA CU P.D

VA ROG SA-L TINETI IN FUNCTIE PE VICELEPRIMAR CIOT VIOREL CA ESTE IN FAVOAREA NOASTRA.

CHIAR VA ROG SA-L TINETI IN FUNCTIE PE CIOT, CA TOTI MEMBRII DE PARTID P.S.D LE FACEM ADEZIUNE LA P.D SI NUMAI ASA VOM CISTIGA ALEGERILE LOCALE E OK.

VA ROG SA-L TINETI IN FUNCTIE PE VICELEPRIMAR CIOT VIOREL CA ESTE IN FAVOAREA NOASTRA.

CHIAR VA ROG SA-L TINETI IN FUNCTIE PE CIOT, CA TOTI MEMBRII DE PARTID P.S.D LE FACEM ADEZIUNE LA P.D SI NUMAI ASA VOM CISTIGA ALEGERILE LOCALE E OK.

VICELEPRIMAR CIOT VIOREL PRIN FUNCTIA PE CARE O ARE DIN CAUZA NEATENTIEI LA VOLAN A FIULUI SAU PE NUME CIOT AURAS LA LASAT FARA PERMIS DE CONDUCERE PE PREOTUL TOMITA COSTEL.

VICELEPRIMAR S-A FOLOSIT DE FUNCTIA PE CARE O ARE SI LA SCOS PE FIUL LUI BASMA CURATA SI SARACUL PREOT A RAMAS FARA PERMIS DE CONDUCERE ,ACEST CAZ A FOST MUSAMALIZAT (RUSINE SA-I FIE LU-I CIOT CA EXISTA DUMNEZEU).EU VASI PROPUNE D-LE PRIMAR SA-L INDEPARTATI DIN CONDUCERIA PRIMARIEI PE ACEST INDIVID CIOT VIOREL SI DACA CONTINUATI SA-L MAI TINETI IN FUNCTIE NU VA MAI VOTEAZA NIMENI?.

 

FIUL VICEPRIMARULUI A FACUT ACCIDENT CU MASINA PRIMARIEI LA CIMITIRUL DIN COSMESTI JUD. GALATI CU VICELEPRIMAR CIOT VIOREL SI FIUL SAU AURAS

Viceprimarul Ciot Viorel din com. Cosmesti, jud. Galati, se deplasa catre stana de oi cu masina primariei si conducea masina fiul sau pe nume Ciot Auras, din cauza neatentiei la volan a intrat cu masina in masina preotului pe numeTomita Costel, care acesta avea masina parcata pe partea dreapta a drumuli de langa cimitir regulamentar,acum urmeaza musamalizarea cazului (aceasta s-a intamplat astazi 09.03.2008, in jurul orei 13) mentionez ca vicele foloseste masina primariei aproapew mereu, in scopuri personale, el nu are permis de conducere si ia ca sofer pe cine gaseste,uneori mai conduce masina chiar si el,poate in acest caz se autosesizeaza cei in drept.

 

DEMITEREA DIN FUNCTIE A VICEPRIMARULUI

SA FIE DEMIS DIN FUNCTIE VICEPRIMARUL CIOT VIOREL

CUM PUTETI SA TINETI IN FUNCTIE UN OM CU O IMAGINE ATIT DE PROASTA

NOI DACA AVEAM UN OM IN PARTID CA VICELEPRIMAR CIOT VIOREL ERA DEMIS DEMULT (DEMITEREA TUTUROR MAFIOTILOR DIN PARTIDE).

DIN CAUZA SALARIULUI PREA MIC CIOT VIOREL A LUAT BATAIE DE LA SOTIE PE NUME CIOT IULIA

De la Ag. de Politie din Com. Cosmesti, jud. Galati, s-a prezentat la Primarie viceprimarul Ciot Viorel zgariat pe fata (cu plaga deschisa), el fiind in stare de ebrietate, din aceasta cauza sotia sa a profitat de aceasta ocazie si i-a tras o bataie zdravana, deocamdata acesta nu a depus nici-o plangere la noi impotriva sotiei sale.

 

CUM TINETI IN FUNCTIE UN ASA OM D-LE PRIMAR

CE COMPORTAMENT ARE VICELEORIMAR CIOT VIOREL PARCA ESTE CRESCUT LA STINA,MODUL DE A COMUNICA CU OAMENII PARCA VORBESTE CU CIBANII LUI DE LA STINA

DISTRUGATOR DE AFISE ELECTORALE CIOT VIOREL

VICELEPRIMAR CIOT VIOREL IN ZIUA DE SIMBATA ,IN PLINA ZI A RUPT AFISUL DE LA PARTIDUL P.D.L SI A LIPIT PESTE EL AFISUL P.S.D (A VAZUT CA SE CAM CLATINA PARTIDUL P.S.D CU CIOT IN FRUNTE )RUSINE SA-I FIE CIBANULUI DE CIOT,LA OI CU EL CA ACOLO II ESTE LOCUL.

VOM BLOCA ALEGERILE LOCALE

Poate numai asa ne sunt marite salariile in administratia publica locala, asa sa ne ajute Dumnezeu

 

PENTRU A SCHIMBA IMAGINEA P.S.D LA COSMESTI ,TREBUIE DAT AFARA VICELEPRIMAR CIOT VIOREL DIN FUNCTIA PE CARE O ARE.

D-LE PRIMAR TUCHILUS ION EU SENATOR P.S.D DE BUCURESTI ,CIT DE CURIND VOI FACE O VIZITA IN COMUNA DUMNEAVOASTRA SI VOI CULEGE INFORMATII DE LA LOCALNICI DESPRE VICELEPRIMAR CIOT VIOREL ,ACEST SONDAJ DE OPINII AL LOCALNICILOR DIN COSMESTI VREAU SA FIE FILMAT IN DIRECT ,CA CEI DIN ORGANIZATIA P.S.D DE LA COSMESTI SI GALATI VAD CA NU-SI PREA FAC TREABA ,EU PRIN ACEST SONDAJ DE OPINII INCERC SA INDREPT IMAGINIA P.S.D (DACA ALTII NU O FAC).

 

CIOT SA FIE DEMIS

AFARA CU CIOT DIN PRIMARIE

 

TU CIOT CHIAR NU INTELEGI CA NIMENI NU TE VREA

MAI BINE CONCESIONEAZATI TERENUL UNDE AI STINA DE OII CA SARPUTEA SA DISPARI CU STINA DE OII DEACOLO SI CAUTATI O BITA DUPA INALTIMEA TA CA ACOLO ITI ESTE LOCUL PINA LA ADINCI BATRINETE

ANTICRISTUL IN CARNE SI OASE CARE VREA SA TINA CONTROLUL IN ORICE DOMENIU DE ACTIVITATE

DE LA PARTIDUL P.S.D VICEPRIMARUL CIOT IOAN ZIS VIOREL DIN COMUNA COSMESTI JUDETUL GALATI ,IL TINE SUB TALPA PE PRIMARUL COMUNEI TUCHILUS ION SI FACE CAM CE VREA EL PRIN PRIMARIE ,FOLOSESTE MASINA DE SERVICIU IN SCOPURI PERSONALE INCLUSIV SI PE LA STINA ,FOLOSESTE TRACTORUL CU REMORCA CARE ESTE REPARTIZAT PENTRU SALUBRITATEA COMUNEI,LA FOLOSIT SI LA CARATUL PORUMBULUI DIN CIMP LA VICE ACASA ,SE APUCA SI FACE REFERATE LA DIFERITI ANGAJATI AI PRIMARIEI FARA NICI O JUSTIFICARE BINE INTEMEIATA ,LEA INCHIS CAMERA IN MOD ABUZIV UNDE ISI DESFASOARA SERVICIUL DE PERMANENTA SOFERII DE PE AUTOSPECIALA DE STINS INCENDII ,DISTRIBUIE ALIMETELE DATE DE LA GUVERN LA PENSIONARI SI LA CEI CARE SE INCADREAZA LA LEGIA 416 LA CEI CARE VREA DUMNEALUI,VORBESTE VULGAR CU TOTI CETATENI ,ARE ANGAJAT SOFER PERSONAL[CER SI SESIZAREA INSPECTIEI MUNCI BUCURESTI] PRIVIND INCADRAREA ACESTUI SOFER PE MASINA DE SERVICIU GL-11PCC SI VAD CA NIMENI NU SE SESIZEAZA .?CE FAC DOMNI CONSILIERI ,PRIMARUL TUCHILUS ION A JUNS MARIONETA VICEPRIMARULUI CIOT IOAN ZIS VIOREL PENTRU CA PUTERIA DE DECIZIE IN PRIMARIE O ARE CIOT, RUSINE [CU ACESTI OAMENI INCAPABILI AI P.S.D].JOS COMUNISTILOR.

 

UCIDERE LENTA A VICEPRIMARULUI CIOT VIOREL

CIOT VIOREL A FOST IN CO MEDICAL CA A FOST DOBORIT DE O SEMI PAREZA DIN CAUZA STRESULUI PE CARE LA AVUT DIN CAUZA OAMENILOR LA CARE NU LEA MASURAT CORECT SUPRAFETELE DE TEREN SI MAI SUFERA DE O CEROZA HEPATICA , STRESUL CEL MAI MARE IL ARE CA SORA LUI PE NUME MILITARU VERONICA VREA SA FACA PARTE LA JUMATATE DIN CASA SI JUMATATE DIN STINA DE OII.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor