Iarna nu se da dusa!

Miercuri, 11 Martie 2009, ora 11:56
1839 citiri
Iarna nu se da dusa!
Foto: netflash.ro

Babele au trecut, fara sa ne dea prea multa bataie de cap anul acesta. Dar trecerea lor nu inseamna si finalul iernii, chiar daca, din punct de vedere calendaristic, e primavara. Ninsori vor mai fi, mai ales la munte, chiar daca temperaturile se vor situa peste media acestei perioade.

Aproape primavara in Capitala

In Bucuresti, miercuri, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in partea a doua a zilei si in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Presiunea atmosferica va scadea usor fata de intervalul precedent, iar temperatura maxima va fi de 13 grade Celsius.

Joi, tot in Capitala, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Maxima zilei se va situa in jurul valorii de 10 grade Celsius. Ziua de vineri va semana cu cea de joi, inclusiv in privinta temperaturilor.

In intervalul 14-17 martie, in zona Bucuresti - Pitesti, vremea se incalzeste usor si cerul devine mai mult senin, dar cu innorari trecatoare. Maxima va atinge la 13 grade Celsius ziua si minima noptii va urca si ea la o valoare de 5 grade Celsius. Nu vor cadea precipitatii.

Intre 18-20 martie, cerul va fi variabil, mai mult acoperit, cu slabe ploi pe parcursul diminetii. Maxima de +13 grade Celsius, minima de +4 grade.

Ninsori la munte

La munte, miercuri, mai ales in cursul serii si al noptii, va ninge local, indeosebi in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Joi, cerul va fi mai mult noros si temporar, pe arii relativ extinse, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta.

La inceput de weekend, la munte, cerul va fi mai mult noros si local va ninge. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului nu va avea modificari majore, tendinta fiind de scadere usoara fata de intervalul precedent.

La munte, in zona Brasov - Valea Prahovei, in perioada 14 - 18 martie, temperaturile vor fi cuprinse intre +7 grade Celsius ziua si -1 grad noaptea, cu cer variabil, mai mult senin, si ceata dimineata.

Pe 19 martie, se mai incalzeste cu un grad, iar cerul va fi variabil, mai mult acoperit. Cerul va fi usor mai degajat pe 20 martie, cu soare, maxima de +10 grade, minima de +1 grad. Nu se vor semnala precipitatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Cum va fi vremea astăzi în țară și în București. Anunțul meteorologilor
Cum va fi vremea astăzi în țară și în București. Anunțul meteorologilor
Duminică, 21 aprilie, valorile termice se vor situa local sub normalul climatologic specific pentru această perioadă, îndeosebi în vestul şi sud-vestul teritoriului, potrivit meteorologilor....
#ninsoare, #prognoza meteo, #Vreme, #temperaturi, #precipitatii, #la munte, #Bucuresti , #Bucuresti