Imagini cu craterele de pe soselele din Bucuresti. Firea face inventarul si carpeli temporare (Galerie foto)

Miercuri, 07 Martie 2018, ora 10:54
9634 citiri
Imagini cu craterele de pe soselele din Bucuresti. Firea face inventarul si carpeli temporare (Galerie foto)
Foto: Arhiva Ziare.com

Ne-am obisnuit deja ca in Capitala primele semne ale primavarii sa fie gropile din asfalt. Iata ca abia a venit luna lui Martisor si deja au aparut primele cratere prin Bucuresti.

Marti dimineata o persoana a semnalat pe grupul de Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov ca pe Soseaua Pipera, chiar in zona Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, exista o groapa mare si ca o masina a ramas prinsa in ea.

Imaginile vorbesc de la sine:

Foto: Mihai Mihaita Mihai/Grupul Info Trafic Bucuresti si Ilfov

UPDATE 1: Dupa ce imaginile cu groapa din zona Pipera au ajuns in presa autoritatile au gasit o solutie pentru moment.

Un alt sofer a semnalat, luni pe acelasi grup, ca in zona statiei de metrou Parc Bazilescu in asfalt a aparut un adevarat crater.

Foto: Grupul Info Trafic Bucuresti si Ilfov

UPDATE 2: Primaria Capitalei a transmis ca a demarat o actiune de inventariere a gropilor aflate pe arterele aflate in administrarea ASB, ca urmare a fenomenelor inghet/dezghet si a operatiunilor de deszapezire si ca acestea vor fi asfaltate provizoriu pana cand conditiile meteo vor permite demararea lucrarilor de refacere a carosabilului.

"In ultimele zile au fost astupate gropile cu mixtura 'la rece' in 34 de zone aflate pe artere precum Splaiul Independentei, Splaiul Unirii, Bulevadrul Unirii, Soseaua Kiseleff, Soseaua Mihai Bravu, strada Stirbei Voda, Bulevardul Libertatii, Soseaua Salaj, Calea Giulesti, Soseaua Bucuresti- Ploiesti.

Imediat ce conditiile meteo vor permite, vor fi efectuate alte 32 de lucrari de refacere a carobabilului in zone intens circulate din Capitala: Bulevarul Carol I, strada 11 iunie, strada Marasesti, Calea Grivitei, Bulevardul Eroilor, Piata Uniri", se arata in comunicatul remis Ziare.com.

Institutia precizeaza ca echipele operative ale RATB actioneaza cu mixtura "la rece" pentru astuparea gropilor aparute pe liniile de tramvai in intersectiile intens circulate si acolo unde situatia impune reparatii urgente.

De asemenea, imediat ce conditiile meteo vor permite, va incepe programul de refacere a carosabilului si a zonelor adiacente liniilor de tramvai cu mixtura "la cald", a adaugat Primaria Capitalei.

Luni, primarul Gabriela Firea a sustinut ca in privinta unor gropi din centrul Capilalei nu se poate interveni din cauza ca PMB nu primeste aviz de la Ministerul Culturii., condus in prezent de George Ivascu. Edilul a dat vina pe o comisie formata din oameni recomandati de pe "vremea tehnocratilor, dar pe care ministrul nu i-a schimbat". Dar primarul nu a spus nimic despre gropile din zonele care nu sunt istorice.

Saptamana trecuta semnalam faptul ca pe Autostrada Soarelui a aparut o groapa imensa la km 31. Atunci reprezentantii CNAIR spuneau ca trebuie sa frezeze 8 kilometri de pe A2 si ca se va face licitatie pentru aceasta procedura, insa pana atunci autostrada va fi plombata. Deocamdata nu s-a intamplat acest lucru, avand in vedere ca soferii sesizeaza in continuare ca pe A2 sunt foarte multe gropi.

A.G.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#gropi Bucuresti, #gropi asfalt Bucuresti , #Bucuresti