Ziare.com

Lista actualizata a imobilelor cu risc seismic din Bucuresti

Luni, 04 Februarie 2013, ora 21:36

   

Lista actualizata a imobilelor cu risc seismic din Bucuresti
Primaria Bucuresti a dat publicitatii lista actualizata a imobilelor cu risc seismic din Bucuresti. Conform listei, 30 de imobile expertizate tehnic din punct de vedere al riscului seismic, reprezentand 757 de apartamente, au fost consolidate.

Lista imobilelor expertizate tehnic incadrate in clasa I de risc seismic, care prezinta pericol public, avand risc ridicat de prabusire la cutremure avand intensitatile corespunzatoare zonelor seismice de calcul, cuprinde 190 de imobile, cu 5134 de apartamente.

In acelasi timp, lista imobilelor expertizate tehnic incadrate in clasa I de risc seismic, corespunzand constructiilor cu risc ridicat de prabusire la cutremure avand intensitatile corespunzatoare zonelor seismice de calcul, cuprinde 183 de imobile, cu 8386 apartamente.Lista imobilelor expertizate tehnic incadrate in clasa II de risc seismic, corespunzand constructiilor la care probabilitatea de prabusire este redusa, dar la care sunt asteptate degradari structurale majore la incidenta cutremurului de proiectare, are 302 imobile, cu 10.810 apartamente.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6384 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bucuresteni , dragilor mutati-va la tara...

....pamanturile stau nemuncite, vacile nepascute iar ciobanii sunt ...prin parlament.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor