Lista rutelor alternative care te scutesc de aglomeratie

Duminica, 26 Iulie 2009, ora 12:14
1371 citiri
Lista rutelor alternative care te scutesc de aglomeratie

Furtunile de sambata noaptea au incurcat putin planurile turistilor, care s-au hotarat sa plece mai devreme spre casa. Astfel, agentii rutieri preconizeaza ca va fi aglomeratie pe sosele, recomandand rute alternative.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane recomanda conducatorilor auto sa porneasca din timp la drum, iar daca se intorc din statiunile montane sa foloseasca rutele alternative DN 1 A Brasov - Sacele - Cheia -Valenii de Munte - Centura de Est - Ploiesti - Buftea -Bucuresti, informeaza un comunicat al MAI remis Ziare.com.

O alta ruta alternativa este DN 7 Sinaia -Fieni - Pucioasa - DN 71Targoviste - Pucioasa Baldana - Bucuresti.

Daca va intoarceti de la mare inspre Capitala puteti evita aglomeratia de pe Autostrada Soarelui folosind ruta alternativa DN 38 Negru Voda - Comana - Amzacea - DJ 391 Topraisar - Cobadin - Adamclisi - DN 3 Ion Corvin - DJ 223 Aliman - Rasova - Cernavoda - Autostrada Bucuresti - Constanta.

Politia Rutiera anunta ca va actiona pe cele mai importante drumuri cu efective marite si cu aparate de masurare a vitezei dispuse in punctele cu risc crescut de accident. Totodata, traficul rutier va fi supravegheat si din elicopter pe cele doua autostrazi, DN 1 Bucuresti - Brasov si DN 6 Bucuresti - Alexandria.

Pentru prevenirea oricarui eveniment, Politia Rutiera recomanda maximum de prudenta la volan, deplasarea cu viteze in limite legale, adaptata conditiilor concrete de drum si deosebita atentie la efectuarea depasirilor, cele mai complexe si periculoase manevre in trafic.

Trei femei au fost lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni. Care e starea victimelor
Trei femei au fost lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni. Care e starea victimelor
Un autobuz al societății gălățene de transport public a intrat sâmbătă în trei femei aflate pe trecerea de pietoni pe strada 1 Decembrie 1918 din Galați. Șoferul autobuzului, în...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#trafic aglomerat, #rute alternative, #politia rutiera, #Brasov Bucuresti, #Constanta Bucuresti , #Bucuresti