Lucrarile la Pasajul Piata Sudului, pe jumatate gata. Cand se termina cosmarul soferilor

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 16:26
2670 citiri
Lucrarile la Pasajul Piata Sudului, pe jumatate gata. Cand se termina cosmarul soferilor
Foto: Ziare.com

Primarul general interimar al Capitalei, Razvan Sava, a declarat, miercuri, ca stadiul lucrarilor la Pasajul Piata Sudului depaseste 50% si ca acesta ar putea fi finalizat pana pe 30 iunie.

"In trei luni s-a rezolvat ceea ce nu s-a rezolvat in trei ani. Am discutat cu constructorul, cu proiectantul si consultantul, toti or sa livreze tot ce trebuie livrat, astfel incat sa nu se mai faca blocaje, s-au deviat tot ce a insemnat utilitati in zona. (...)

Sunt optimist, lucrarile pot sa se termine pana pe 30 iunie, se vor termina pe 30 iunie, o sa imi mut si biroul aici, o ora pe zi voi fi pe santier, astfel incat sa nu se iveasca blocaje si lucrurile sa mearga de la sine. De maine mi se va aduce containerul si voi avea aici un loc in care o sa vin si o sa supraveghez lucrarile. (Stadiul lucrarilor este - n.red.) undeva la 53%", a spus Sava cu prilejul unei vizite de lucru la santierul de la pasaj.

Acesta a cerut constructorului sa se lucreze in mai multe schimburi, inclusiv sambata si duminica, sa se suplimenteze si utilajele si forta de lucru, astfel incat la 30 iunie sa fie finalizata lucrarea.

Un nou pasaj subteran in Bucuresti: Cel mai mare proiect de infrastructura din bani europeni

"De pe 19 aprilie, lucrarile se vor muta in zona Vacaresti, circulatia va fi data pe tronsonul intre cei doi pereti, intre cele doua accese la subteran si se va descarca o data spre Nitu Vasile si o data va trece spre Berceni si soseaua Oltenitei (...) S-a suplimentat si numarul de echipaje de Politie care ajuta la defluirea traficului", a mai spus Sava.

Acesta a informat ca sunt deja comandate scarile rulante si lifturile pentru pasajele pietonale si ca specialistii au venit sa ia dimensiunile exacte, ca la montaj sa nu aiba probleme.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Pasaj Piata Sudului iunie, #Pasaj Piata Sudului, #Pasaj Piata Sudului Bcuuresti , #Bucuresti