Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Mai multe zone din Capitala fara apa calda incepand de miercuri

Miercuri, 26 Septembrie 2012, ora 07:12
3236 citiri
Mai multe zone din Capitala fara apa calda incepand de miercuri
Foto: Cuget Liber

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) a anuntat ca incepand de miercuri, ora 9.00, mai multe zone din sectoarele 1, 5 si 6 nu vor avea apa calda din cauza unor probe de presiune la nivelul retelei primare de alimentare cu agent termic.

Potrivit unui comunicat, de marti, al Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET), incepand de miercuri, ora 9.00, mai multe zone din sectoarele 1, 5 si 6 nu vor avea apa calda din cauza unor probe de presiune la nivelul retelei primare de alimentare cu agent termic.

Astfel, in sectorul 1 nu vor avea apa calda imobilele din Bulevardele Alexandru Ioan Cuza, Nicolae Titulescu, Banu Manta, Ion Mihalache, Bucurestii Noi, Calea Grivitei si strada Pajura. In sectorul 5 vor fi afectate Calea Ferentari, Calea Rahovei, Soseaua Alexandria, strazile Dumbrava Noua, Petre Ispirescu, Calea 13 Septembrie, Soseaua Panduri si Bulevardul Unirii, iar in Sectorul 6, strazile Drumul Taberei, Brasov, Valea Cascadelor, Apusului, Dezrobirii, Virtutii, Bulevardele 1 Mai, Timisoara, Vasile Milea, Iuliu Maniu, Calea Crangasi si Calea Giulesti.

RADET nu a precizat cat vor dura probele de presiune.

Potrivit sursei citate, in cazul in care vor fi identificate probleme, se va interveni pentru izolarea si remedierea acestora.

Reprezentantii regiei adreseaza scuze locuitorilor acestor zone pentru disconfortul provocat si precizeaza ca executarea probelor de presiune in reteaua primara este impusa prin normele tehnice de exploatare a acesteia, in vederea limitarii riscurilor de aparitie a unor disfunctionalitati sau intreruperi in furnizarea serviciilor, in anotimpul rece.

RADET Bucuresti a anuntat, in urma cu o saptamana, ca din 24 septembrie pana in 10 octombrie va face probe si verifica reteaua de termoficare, inaintea alimentarii cu energie termica.

In timpul acestor probe, asociatiile de proprietari trebuie sa se asigure ca instalatiile interioare ale imobilelor sunt in stare de functionare, iar eventualele lucrari sunt finalizate.

De asemenea, pentru a fi evitate probleme privind "integritatea instalatiilor de alimentare cu energie termica", personalul regiei va face verificari. Acestia vor prezenta documente pentru accesul la instalatiile de termoficare din subsolul imobilelor, a precizat RADET.

Reprezentantii regiei mai arata ca, potrivit reglementarilor legale, debransarea proprietarilor de la instalatia de termoficare nu se poate face in timpul sezonului de incalzire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Bucuresti apa calda oprire, #Bucuresti apa calda RADET, #Bucuresti RADET apa presiune , #Bucuresti