Marius Marinescu, la TV Ziare.com: Maidanezii sunt o afacere pentru primari

Joi, 29 Aprilie 2010, ora 17:42
2064 citiri
Marius Marinescu, la TV Ziare.com: Maidanezii sunt o afacere pentru primari

Vicepresedintele PRM, Marius Marinescu, il ataca foarte dur pe prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaiei, care vrea ca maidanezii din Bucuresti sa fie eutanasiati si acuza primarii ca pentru ei acesti caini sunt doar niste afaceri.

Marinescu a declarat, joi, la TV Ziare.com ca maidanezii au devenit o afacere pentru edili, acuzandu-i ca baga in propriile buzunare banii care sunt alocati primariilor pentru rezolvarea acestei probleme.

"Cainii maidanezi au devenit o afacere pentru primari. Sunt alocati foarte multi bani primariilor pentru a rezolva aceasta problema dar majoritatea banilor intra in buzunarul marilor corupti", a declarat Marius Marinescu la TV Ziare.com.

Vicepresedintele PRM a folosit cuvinte foarte dure la adresa prefectului Capitalei, pe care l-a catalogat drept un incompetent si un "iresponsabil cu apucaturi de criminal".

"Acest prefect este iresponsabil, este si incompetent, vorbeste despre lucruri pe care nu le cunoaste. Asa se intampla cand dai briciul pe mana maimutei. Acest prefect are apucaruri de criminal, numai o persoana care are probleme cu sanatatea mintii crede ca poate sa omoare un animal.

Nimeni nu mai accepta ca animalele sa fie omorate. Nu putem sa transforma Romania intr-un lagar al mortii. Acest om (n.r. - Mihai Atanasoaiei) trebuie izolat. Il compatimesc", a mai declarat Marius Marinescu la TV Ziare.com.

Mai mult, Marius Marinescu il acuza pe prefectul Capitalei ca a facut afaceri ilegale cu fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu.

"Acest prefect iresponsabil, in urma cu ceva timp, in calitate de notar sef, a perfectat un act in favoarea lui Videanu. Era vorba de o afacere ilegala pe terenul pe care se afla un cimitir. Prefectul si Videanu nu lasa mortii sa se odihneasca iar acum vor sa omoare si cainii", a mai spus Marinescu.

Marinescu face plangere penala impotriva prefectului Capitalei, "criminal de Auschwitz"

In ceea ce priveste plangerea formulata de PRM impotriva prefectului Capitalei, Marius Marinescu a spus ca ar fi bine ca toti romanii sa faca acest lucru.

"Ar trebui sa procedati ca mine si sa ii faceti plangere penala acestui prefect care nu respecta legea. In mod normal, dupa aceasta plangere pe care PRM a formulat-o, Procuratura ar trebui sa inceapa o ancheta penala. Abuzul este pedepsit cu inchisoare iar prefectul ar trebui sanctionat, pentru ca nu a aplicat legea, pentru ca nu o cunoaste", a spus Marinescu.

Daca nu ar mai fi maidanezi pe strada am fi invadati de sobolani

Cainii vagabonzi din Capitala: castrati la Primarie, ucisi la Prefectura (Video)

Vicepersedintele PRM a tinut sa precizeze ca atat el cat si liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor, sunt mari iubitori de animale, pe care le considera "o raza de soare".

"Eu am acasa 11 caini maidanezi si 5 pisici. Ii iubim mult. Si eu si sotia mea si fiul meu. Este o mare bucurie sa stam in compania acestor animalute. Mai alina putin supararea, ne mai inveselesc, reprezinta o raza de soare. Si Corneliu Vadim Tudor are acasa 25 de caini, 15 la partid si mai are un adapost la Voluntari in care are 100 de maidanezi", a mai declarat Marinescu.

Marius Marinescu a mai spus la TV Ziare.com ca, in opinia sa, este un lucru bun ca maidanezii sa stea pe strada. Motivul: "daca nu ar mai fi maidanezi pe strada am fi invadati de sobolani".

Vadim Tudor: Voi organiza un miting pentru apararea cainilor fara stapan

Vicepresedintele PRM a mentionat ca vineri, de la ora 11.00, in fata Primariei Capitalei va avea loc un miting de amploare pentru apararea cainilor fara stapan. El i-a invitat pe toti romanii sa participe la aceasta actiune, pentru a proteja "aceste animalute lasate de Dumnezeu pe pamant".

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Marius Marinescu caini maidanezi, #eutanasiere caini maidanezi, #prefect caini sterilizare eutanasiere , #Bucuresti