Ziare.com

Marsul global pentru actiune climatica - ce actiuni vor avea loc in Bucuresti

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 15:57

   

Marsul global pentru actiune climatica - ce actiuni vor avea loc in Bucuresti
Organizatia internationala Avaaz a initiat campania "Marsul global pentru actiune climatica", in contextul organizarii de catre ONU a summit-ului climatic, la care liderii europeni au fost invitati pentru a prezenta angajamentele pe care tarile lor sunt gata sa si le asume in eforturile de a stopa schimbarile climatice.

Pe 21 septembrie, in Bucuresti, la ora 16:30, vor fi organizate ateliere artistice, discutii si dezbateri cu invitati speciali, o piesa de teatru cu tematica specifica realizata de ART Fusion, reciclare creativa, dar si alte activitati creative, potrivit unui comunicat Avaaz, remis de Ziare.com.

In plus, la 18:30, va fi organizat cel mai mare mars pentru actiune climatica din istorie. Punctul de pornire il reprezinta Parcul Tineretului (intrarea dinspre Liceul Sincai, statia de metrou Tineretului), iar punctul de sosire va fi la Piata Universitatii.

La mars vor participa atat membrii Avaaz, organizatii non-guvernamentale, dar si simpli cetateni, care doresc sa-si spuna parerea in legatura cu schimbarile climatice resimtite la nivel global.

Actiuni similare au fost anuntate si in Cluj, Iasi, Brasov, Timisoara, Barlad, Satu-Mare, Ploiesti si Targu-Mures.

T.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 316 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor