Martisoare hand made pentru Haiti

Luni, 22 Februarie 2010, ora 16:53
2672 citiri
Martisoare hand made pentru Haiti

Mai multi copii din sistemul de protectie sociala al Sectorului 2 au confectionat 5.500 de martisoare si felicitari pe care le-au pus in vanzare, urmand ca banii obtinuti sa fie donati pentru copiii ce se lupta pentru supravietuire in Haiti.

Impresionati de suferinta copiilor din Haiti, micutii din sistemul de protectie sociala al Primariei Sectorului 2 vor incepe in aceasta saptamana vanzarea martisoarelor confectionate de mainile lor dibace. Prin aceasta actiune, inceputa in urma cu peste doua saptamani, copiii din sectorul 2 strang bani ce vor ajunge in Haiti, la copii mai putin norocosi din aceasta tara, bani ce vor fi donati prin contul UNICEF Romania.

Donatiile pentru Haiti se ridica la peste 2 miliarde de dolari

La acest proiect generos participa copii din sapte centre de plasament ale Primariei Sectorului 2 si din centrele de tip after scool, cu totii fiind dornici sa-si arate talentul si ingeniozitatea in pregatirea martisoarelor.

Dupa etapa de mici mesteri faurari, copiii din sectorul 2 au ajuns in aceste zile in etapa de mici negustori, interesati sa-si convinga cumparatorii de importanta gestului lor de a intinde o mana celor aflati in necaz. Gestul copiilor romani este cu atat mai impresionant cu cat nici ei nu au avut prea mult noroc in viata, atunci cand au fost abandonati de parinti sau crescuti in familii cu mari probleme financiare.

Asadar, incepand de maine, marti, 23 februarie, martisoarele hand made pentru copii din Haiti vor fi comercializate in urmatoarele puncte din sectorul 2:

- Centrul pentru Activitati Recreative si Inovare Ocupationala al Primariei Sectorului 2 din strada J.L.Calderon nr. 39

- Clubul Seniorilor din parcul Plumbuita,

- Galeria 'Dialog', de la parterul Primariei Sectorului 2, de la ora 18.00, la vernisajul expozitiei graficianului Nicolae Saftoiu.

Numarul mortilor in Haiti ar putea ajunge la 300.000

De precizat ca firma Danone si-a anuntat deja intentia de a achizitiona pentru salariatele sale un numar de aproximativ 1.000 de martisoare ce vor fi ridicate de la Primaria Sectorului 2 in zilele urmatoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#martisor copii romani Haiti, #martisoare vanzare ajutor Haiti, #donatii Haiti Romania , #Bucuresti