MedLife a inaugurat o noua clinica in Bucuresti in valoare de 1 milion de euro

Marti, 25 Noiembrie 2008, ora 14:29
3463 citiri
MedLife a inaugurat o noua clinica in Bucuresti in valoare de 1 milion de euro

Compania MedLife a investit un milion de euro intr-o clinica noua din Bucuresti.

In 2008, MedLife a inaugurat Hyperclinica MedLife Unirii (Bucuresti), MedLab Cluj si Hyperclinica MedLife Timisoara, informeaza NewsIn.

Hyperclinica Favorit va deservi un numar de 500 de pacienti pe zi, MedLife preconizand o crestere cu 10% a numarului de abonati si 15% a pacientilor in general.

De asemenea, MedLife estimeaza ca deschiderea noii Hyperclinici va aduce o crestere cu 7% a cifrei de afaceri a companiei. "Cresterea numarului de pacienti din acest an a impulsionat ritmul de extindere in Bucuresti si in tara.

Am ales Drumul Taberei pentru a deschide o noua Hyperclinica MedLife in Bucuresti avand in vedere solicitarile clientilor nostri ce au sedii sau filiale in zona de Vest a Capitalei, dar si cererea crescuta pe segmentul de retail si numarul mare de locuitori din zona (peste 300 000 de persoane).

Anul viitor vom continua extinderea si vom deschide inca o Hyperclinica in Bucuresti", a declarat presedintele MedLife, Mihail Marcu.

Noua clinica, MedLife Favorit, se intinde pe o suprafata de 1.000 de metri patrati avand 28 de cabinete medicale ce acopera specialitati medicale cum ar fi: analize de laborator, imagistica ecografie (2D,3D si 4D), radiologie si osteotensimetrie, ORL, oftalmologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, psihologie, reumatologie, cardiologie, medicina interna si medicina muncii.

MedLife a inregistrat in primele sase luni din 2008 o cifra de afaceri de 14,3 milioane dolari, dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine e jucătorul care a pierdut două meciuri într-o zi la Țiriac Open. Rezultatele de luni
Cine e jucătorul care a pierdut două meciuri într-o zi la Țiriac Open. Rezultatele de luni
Argentinianul Mariano Navone, brazilianul Thiago Seyboth Wild şi francezul Arthur Rinderknech s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului de tenis Ţiriac Open (ATP 250), care are...
Singurul român rămas la Țiriac Open de la București, eliminat de un moldovean
Singurul român rămas la Țiriac Open de la București, eliminat de un moldovean
Turneul de tenis Ţiriac Open (ATP 250), care se desfășoară la Baza Sportivă Năstase/Marica din Capitală, în perioada 15-21 aprilie, a continuat luni cu meciurile de pe tabloul de...
#MedLife, #clinica, #Bucuresti, #inaugurare , #Bucuresti