Nu fi pungas, fa-ti o traista!

Luni, 27 Octombrie 2008, ora 15:40
1669 citiri
Nu fi pungas, fa-ti o traista!

Primul eveniment al campaniei "Nu Fi Pungas!" impotriva folosirii pungilor din plastic se va desfasura luni, 3 noiembrie, intre orele 15 si 18, la terasa Green Hours din Bucuresti.

"Arata ca ai stofa! Vino luni, 3 noiembrie cu materiale de acasa....si avem noi ac si de cojocul tau!" este sloganul propus de organizatorul campaniei, Cezar Cherciu, pentru acest eveniment, informeaza Green Report.

"Participantii pot aduce orice material textil de acasa, ceva ce nu mai poarta, un tricou vechi sau chiar o pereche de izmene. Noi la punem la dispozitie masini de cusut sa-si confectionezi singuri plase sau desagi", a declarat initiatorul capmaniei.

Masinile de cusut si de tivuit vor fi puse la dispozitia participantilor de firma importatoare Juki Romania. "Speranta mea e ca cei care vor confectiona acele traiste cu mana lor vor fi cu atat mai inclinati sa le foloseasca" a mai adaugat el.

Cezar Cherciu are 22 de ani si este student in anul III la ASE, sectia REI. A demarat campania "Nu Fi Pungas!" singur, cu sustinerea catorva prieteni.

Proiectul "Nu Fi Pungas!" are drept scop descurajarea folosirii pungilor de plastic distribuite in mod gratuit de catre majoritatea magazinelor. Solutia propusa de Cezar Cherciu este utilizarea sacoselor refolosibile in locul pungilor din plastic si chiar confectionarea acestora de catre consumator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere drept o "vânătoare de...
Peste 300 de bucureșteni au strâns 7,6 tone de gunoaie din Parcul Natural Văcărești
Peste 300 de bucureșteni au strâns 7,6 tone de gunoaie din Parcul Natural Văcărești
Administrația Parcului Natural Văcărești a transmis recunoștință și admirație față de cei 300 de bucureșteni care au participat la o acțiune de ecologizare. "Parcul Natural...
#campanie, #sensibilizare, #pungi, #plasit, #interzise , #Bucuresti