O revista ii invata pe adolescenti sa devina EMO si sa faca sex oral

Luni, 26 Mai 2008, ora 08:29
10510 citiri
O revista ii invata pe adolescenti sa devina EMO si sa faca sex oral

O revista distribuita gratuit tinerilor, intre 15 si 18 ani, ii invata pe acestia sa devina EMO si sa faca sex oral, informeaza Gardianul.

Primul numar al revistei "My band", care a ajuns pe mana elevilor, este dedicat trupei "Tokio Hotel", cea mai cunoscuta formatie care promoveaza curentul emo.

Printre reclamele prezente in revista exista si o pagina intreaga cu wallpapere, animatii, imagini, jocuri si efecte sonore cu continut pornografic, care pot fi comandate pe telefonul mobil printr-un simplu SMS.

Pe o alta pagina gasim "Sex: raspunsuri la scrisori". La aceasta rubrica, o persoana, despre care nu se stie daca este avizata sau nu, raspunde la mesajele trimise de tineri din toata tara.

In numarul distribuit prin Colegiul "Mihai Eminescu", pe pagina 34, la rubrica mai sus mentionata apare o persoana de sex feminin, complet dezbracata.

Printre cele cinci subiecte prezentate se numara unul despre ejacularea la femei, altul despre marimea clitorisului, impreuna cu alte subiecte bogate in continut sexual.

Revista mai contine o pagina cu "marturisiri indiscrete", in care o adolescenta de 19 ani, pe nume Cristina, din Satu Mare, povesteste cum si-a inselat iubitul in timp ce era in vacanta la mare.

Directorul Colegiului National "Mihai Eminescu", Ioan Pop, sustine insa ca impartirea mapelor care contineau aceasta revista face parte dintr-un program educativ si de informare, pe baza unui contract semnat intre unitatea scolara si Romtelecom.

Seful sucursalei satmarene a Romtelecom, Alexandru Tincu, a afirmat ca nu stia de existenta acestor mape si ca probabil de acest lucru s-a ocupat o firma de promovare a imaginii, cu care a semnat un contract.

Directorul colegiului a declarat ca s-a uitat peste mape in momentul in care i s-a cerut aprobarea difuzarii lor.

"Am fost vizitat de doua persoane care s-au dat drept reprezentanti ai firmei Romtelecom si mi-au cerut aprobarea difuzarii acestor materiale in scoala. Le-am dat voie si am studiat pachetele. Nu mi s-a parut nimic in neregula. E adevarat ca nu am stat sa verific fiecare cuvant si fiecare pagina", a spus directorul Ioan Pop.

Astfel de reviste au mai fost distribuite gratuit si in Colegiul National "Ioan Slavici", in urma cu cateva saptamani.

Majoritatea revistelor au ajuns la elevii de clasa a IX-a, aproape toti in varsta de 15 ani, cei de clasele a XII-a nefiind prezenti in momentul distribuirii revistelor.

Peste 1 milion de români au consumat cel puţin o dată droguri. Avertismentul unui expert
Peste 1 milion de români au consumat cel puţin o dată droguri. Avertismentul unui expert
Numărul românilor care au încercat cel puţin o dată în viață drogurile se apropie de 1,5 milioane, o creştere cu circa 50% faţă de cel mai recent raport oficial, a declarat marți, 23...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#elevi, #scoala, #sex oral, #Revista , #Bucuresti