Panica in Bucuresti: Un barbat inteapa cu un ac oamenii din tramvai

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 16:53
7905 citiri
Panica in Bucuresti: Un barbat inteapa cu un ac oamenii din tramvai
Foto: Captura Facebook

O tanara a fost intepata zilele trecute de un barbat necunoscut cu un ac, in tramvaiul 41 din Bucuresti. Povestea s-a raspandit rapid pe retelele de socializare si a creat panica in randul bucurestenilor.

Fata a reusit sa fotografieze barbatul, iar mai multe femei au reclamat ca au fost agresate de aceeasi persoana, recunoscandu-l pe faptas din imagini.

Incidentul a avut loc pe 5 ianuarie, in jurul orei 08.45. Atunci, tanara se deplasa cu tramvaiul 41 dinspre Drumul Taberei spre statia Lujerului, cand a fost intepata cu un ac, in piciorul drept, de un necunoscut.

Dupa ce si-a dat seama ce i s-a intamplat, tanara a reusit sa il fotografieze pe agresor.

"Aceasta persoana a urcat in spatele ei, odata cu ea la statia 41 de la Billa Drumul Taberei. Apoi a simtit o intepatura tare in piciorul drept. Cand s-a uitat in spate, era aceasta persoana. El avea o basca in mana pe care a aruncat-o intr-o punga, apoi se chinuia sa arunce ceva ce parea lipit de podul palmei. Prietena mea a coborat la statie Pod Ciurel, de unde am luat-o eu cu masina. A sunat la 112 si i s-a zis sa faca plangere", a explicat Florin, prietenul fetei.

Cei doi tineri au mers la Institutul de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals", unde tinerei i s-au recoltat probe pentru analize de sange. Medicii i-au spus tinerei ca abia peste sase luni, perioada in care va fi supusa mai multor examinari si va face mai multe analize la sange, poate afla daca are hepatita B ori C ori sau daca a fost infectata cu virusul HIV.

"Timp de sase luni, trebuie sa mergem la analize si sa ne rugam ca nu a fost nimic pe ac. Ce nu se poate vaccina sunt Hepatita C si HIV", a explicat Florin.

Povestea a circulat pe Internet, unde prietenul victimei si-a postat numarul de telefon. Florin spune ca mai multe femei au sunat si au spus ca au fost agresate de aceeasi persoana, recunoscandu-l din fotografiile facute de tanara intepata.

Florin a aflat astfel ca porecla agresorului este "Elvis" si locuieste in Drumul Taberei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a confirmat pentru Ziare.com plangerea tinerei, precizand ca ancheta este in curs. Potrivit Dianei Sarca, fata intepata a facut, marti, o plangere la Sectia 22 de Politie.

"Tanara a fost audiata si a incercat sa dea cat mai multe detalii si elementele de indentificare referitoare la agresor", a explicat Diana Sarca. Potrivit victimei, agresorul are aproximativ 40 de ani, 1,8 metri inaltime, purta geaca de culoare dechisa, era tuns scurt si purta ochelari de vedere.

In momentul de fata, barbatul din tramvai poate fi acuzat de loviri sau alte violente.

"In functie de evolutia starii de sanatate a fetei, incadrarea juridica se poate schimba", a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#maniac intepaturi ac tramvai, #fata intepata necunoscut Bucuresti , #Bucuresti
Comentarii