Partie de schi in inima Capitalei

Marti, 11 Noiembrie 2008, ora 09:51
2480 citiri
Partie de schi in inima Capitalei

Nici nu ne-am obisnuit bine cu frigul ca primariile se intrec in organizarea evenimentelor specifice Sarbatorilor de Iarna. In sectorul 4, Piedone a gandit partii de schi si saniute, patinoar, cel mai mare targ de brazi si concursuri in fiecare weekend, timp de trei luni.

Locul in care bucurestenii vor gasi "Tara lui Mos Craciun" este platoul din apropierea Palatului National al Copiilor. Patinoarul de 1.400 de metri patrati va fi inaugurat la inceputul lunii decembrie, in vreme ce partia va fi realizata cu ajutorul tunurilor de zapada, in functie de temperaturile de afara.

"Peste tot intrarea va fi gratuita. La fel si patinele, saniutele si schiurile", a promis Popescu-Piedone. El a adaugat ca bucurestenii care vor dori sa vina la evenimentele organizate de Primaria Sectorului 4 vor fi primiti cu tuica si vin fiert.

Cu schiurile prin parc

In zona Cociocului, din Parcul Tineretului, reprezentantii Primariei Sectorului 4 vor amenaja doua partii, una pentru schiuri si una pentru saniute. "In fiecare weekend se va organiza un spectacol sau concursuri pe platoul de la Palatul Copiilor, iar, ca o premiera, voi amenaja o partie de schi, lunga de 100 de metri, pentru copii", a declarat Cristian Popescu Piedone.

Atat la partia de schi, cat si la patinoar, vor fi si instructori pentru cei mici. Edilul se mai lauda ca toate amenajarile si evenimentele vor fi facute doar cu ajutorul sponsorilor, fara a cheltui niciun ban public. Mai mult, personalul care se va ocupa de organizarea distractiilor o va face pe baza de voluntariat.

Tot in Parcul Tineretului va fi organizat cel mai mare targ de brazi din Bucuresti.

Revelion pe patine, in sectorul 6

Primaria Sectorului 6 pune la cale, anul acesta, un Revelion pe patine. "Inca discutam detaliile unei petreceri de Anul Nou pe patinoarul din cartierul Drumul Taberei", a spus Cristian Hrituc, consilierul primarului sectorului 6, Cristian Poteras.

Si oficialii de la Primaria Sectorului 1 pregatesc, in perioada 1-25 decembrie, evenimentul "Craciunul in cartier".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sarbatori de Iarna, #partie, #schi, #saniute, #brazi, #Mos Craciun, #Revelion, #patine, #Piedone , #Bucuresti