Prefectul Capitalei: Sunt scoli si gradinite cu risc seismic

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 08:09
1484 citiri
Prefectul Capitalei: Sunt scoli si gradinite cu risc seismic

Prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei, avertizeaza ca in Bucuresti exista zeci de gradinite si scoli cu risc seismic, fiind normal ca lista acestora sa fie cunoscuta, asa cum se intampla in cazul imobilelor.

"Lista este in curs de finalizare. A durat trei ani intocmirea ei. Ea va fi facuta publica in curand. Sunt zeci de scoli si gradinite cu risc seismic. Ziua suntem la serviciu, iar copiii la scoala.

E normal sa se stie aceasta lista, asa cum se stiu imobilele private cu risc seismic. Unele institutii publice au intrat deja in consolidare", a declarat Atanasoaei, in cadrul unui interviu acordat Evenimentului Zilei.

Mihai Atanasoaei mai spune ca, in ciuda faptului ca bucurestenii nu au intrat inca in campanie electorala, exista afise amplasate ilegal prin Capitala.

"Campania incepe pe 10 mai. Pana atunci, niciun candidat nu are voie sa faca campanie electorala. I-am spus Politiei sa ia in serios atunci cand cineva sesizeaza ca se face campanie electorala ilegala.

Am vazut deja mesh-uri de dimensiunea unui bloc. De exemplu, domnul Calin Popescu Tariceanu aparea pe un astfel de mesh si era un mesaj ca el il sustine pe un candidat la locale. Cu tot respectul, asa ceva nu se face", sustine prefectul Bucurestiului.

In ce priveste problema cainilor vagabonzi, eterna parca, pentru bucuresteni, prefectul explica faptul ca acestia se hranesc de multe ori din gunoaie, iar in sectorul 5, "pastorit" de Marian Vanghelie, se afla cele mai multe depozite ilegale de gunoi.

"Cainii se simt bine in zonele in care au cu ce sa se hraneasca. Fie ca le dau oamenii de mancare sau exista o groapa de gunoi cu resturi de alimente.

In sectorul 5 al Capitalei sunt cei mai multi caini. Tot aici sunt si cele mai multe terenuri unde s-au format depozite ilegale de gunoaie. Daca primarul nu face curatenie, mizeria alimenteaza multe alte probleme: maidanezi, sanatatea oamenilor si viata sociala a locuitorilor.

In toate sectoarele exista depozite ilegale de gunoi. In sectorul condus de Marian Vanghelie sunt cele mai multe. E singurul primar care nu si-a angajat o firma de salubritate, dar nici nu si-a consolidat serviciul public de curatenie", a declarat Mihai Atanasoaei, pentru sursa citata.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mihai Atanasoaei interviu, #Mihai Atanasoaei cainii Bucuresti, #Mihai Atanasoaei gradinite scoli cutremur , #Bucuresti