Ziare.com

Protest spontan la Combinatul ArcelorMittal Galati

Miercuri, 07 Mai 2008, ora 11:37

   

Protest spontan la Combinatul ArcelorMittal Galati
150 de muncitori din Uzina Cocso-Chimica (UCC) de pe platforma siderurgica ArcelorMittal Galati au incetat lucrul miercuri dimineata, timp de aproape doua ore si jumatate, informeaza NewsIn. Angajatii au protestat astfel pentru ca nu au fost platiti pe perioada grevei generale din aprilie, desi au lucrat.

"La UCC, 150 de salariati care au intrat in schimbul de dimineata la ora 06:00 nu au pornit lucrul pentru ca au primit fluturasii pentru luna trecuta si au vazut ca nu au fost pontati pe perioada grevei, desi au stat la instalatii, au lucrat, nu si-au incetat activitatea", a declarat presedintele sindicatului Solidaritatea, Ilinca Diaconu.

Cei 150 de salariatii de la UCC au inceput protestul la ora 06:00, imediat dupa ce au intrat in schimb, si au reluat lucrul in jurul orei 08:30.

Sindicatul Solidaritatea a declansat greva generala in combinatul ArcelorMitta pe 14 aprilie, dupa ce negocierile salariale purtate inca din decembrie 2007 cu reprezentantii patronatului au esuat. In a doua zi de greva Curtea de Apel Galati a suspendat protestul, iar pe 16 aprilie Tribunalul Galati l-a declarat ilegal.

Citeste mai multe despre protest Galati uzina ArcelorMittal spontan
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1100 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

TOPESTE-L IN CUPTOR CUM A FOST TOPIT PRIMUL DIRECTOR INTREG DOAR UNGHIILE AFARA INDIAN NESIMTIT.iN ANGLIA EI SE RIDICA IMPOTRIVA NOASTRA A ROMANILOR PENTRU CA SINT RASISTI/DA AFARA JUDECATORUL DE TOT CACATUL SI DU-TE LA CURTEA DE APEL LA HAGA

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor