Revelion 2014 - Unde si cum ne distram

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 16:00
6034 citiri
Revelion 2014 - Unde si cum ne distram

Ne apropiem rapid de intrarea in anul 2014, iar cei care au ales sa isi faca Revelionul acasa ori in pietele marilor orase vor sa stie ce le pregatesc organizatorii si posturile de televiziune. Si, de ce nu, unde petrec cativa dintre politicienii romani.

Astfel, desi multi dintre romani vor merge la munte, sau in alte statiuni, unde insa foarte putini dintre ei vor avea parte de zapada, sau in afara tarii, cea mai mare parte a romanilor vor ramane acasa, urmand sa se delecteze cu programele pe care le-au pregatit pentru ei edilii sau televiziunile.

Ce sa faci si ce sa nu faci in ultima zi a anului si de Revelion

Revelion cu artificii si concerte in Piata Constitutiei

Revelionul in strada va incepe, in Bucuresti, in jurul orei 20.00, fiind asteptati aproximativ 40.000 de oameni. Petrecerea de Revelion organizata de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei va fi deschisa de trupa de percutionisti Barbarossa, care va prezenta, in premiera, un spectacol ce imbina dansul si jongleriile cu torte aprinse.

Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei

Pe scena vor urca, pana la miezul noptii, peste 130 de artisti, printre care Loredana, Delia, Puya, Connect-R si trupele Mandinga, Vunk si Voltaj. Dupa numaratoarea inversa, trecerea in 2014 va fi marcata de un foc de artificii, care va dura 15 minute. Primarul Sorin Oprescu declara, zilele trecute ca, anul acesta, focul de artificii "va fi mai mult decat a fost vreodata".

Amfitrionii serii, in Piata Constitutiei, vor fi Smiley & Friends, respectiv CRBL, Alex Velea si Andreea Banica. Pe Bulevardul Unirii si in Piata Unirii, vor fi amplasate ecrane uriase, unde vor fi transmise live concertele.

Unde mai poti merge de Revelion, in Bucuresti

In schimb, in Piata Revolutiei, ProTv si ProFM vor organiza "SuperVelionul", aici urmand sa cante Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana, precum si concurentii emisiunii "Vocea Romaniei". Gazda va fi George Vintila.

In Parcul Titan, Revelionul organizat de Primaria Sectorului 3 va oferi concerte ale artistilor Annes, Taxi, Proconsul, Mihai Margineanu, ROA, Anda Adam, Bere Gratis, Puya si Hara, iar la trecerea dintre ani vor canta Vunk si Antonia.

De asemenea, la "Vanghelionul" de la Romexpo, aproape 6.000 de persoane care au platit 100 de lei pentru un bilet vor petrece Noaptea dintre ani alaturi de artisti romani precum Stefan Banica Jr., Horia Brenciu si Smiley. Din meniu fac parte patru feluri de mancare, incluzand produse traditionale si cele din bucataria internationala.

Faci Revelionul in strada? Te mai asteapta o surpriza!

Si bucurestenii din sectorul 6 vor avea unde sa se distreze de Revelion, petrecerea pentru ei organizandu-se intr-un cort incalzit din spatele patinoarului din Drumul Taberei. Aici, cei aproape 1.700 de participanti au platit 150 de lei pe bilet, urmand sa beneficieze de un meniu de bucate traditionale si de concerte sustinute de Pepe, Mandinga, Ionut Dolanescu si Nelu Ploiesteanu.

Cei care au fost dispusi sa plateasca mai mult vor petrece Revelionul la Opera Nationala, unde va incepe, la ora 18.00, "Maratonul Revelionului" - muzica clasica, cina festiva, foc de artificii si tombola. Pretul biletului porneste de la 420 de lei.

Totodata, cei care aleg ca in noaptea de Revelion sa mearga Centrul Vechi, trebuie sa stie ca, aici, preturile variaza intre 15 lei - tariful de intrare in unele cluburi - pana la bilete ce includ meniu special si open bar, ce ajung si la 100 de euro.

Revelion in Bucuresti: Cum circula transportul in comun si pe unde nu vei putea merge cu masina

Cum s-au pregatit celelalte orase din tara

In Cluj-Napoca, petrecerea de Revelion va avea loc, in acest an, in Piata Unirii si nu in Piata Avram Iancu, ca pana acum. De la ora 22.30 va canta trupa Compact, iar de la 23.30 va urca pe scena Aurel Tamas. In plus, au fost pregatite 700 de sticle de sampanie.

La Timisoara, pe scena din Piata Victoriei vor urca, printre altii, Kamelia si George Hora, de la ora 23.00, iar la miezul noptii va avea loc focul de artficii, urmat de petrecere cu Dj Optick si Adrian Eftimie.

Iasiul va intampina noul an cu un Revelion organizat in fata Palatului Culturii, urmand sa urce pe scena Ovidiu Lipan Tandarica & Stelu, Fanfara 10 Prajini, Bosquito, DJ Project & Adela Popescu, DJ Rynno & Silvia, DJ Sava, Raluka, Rosu si Negru si Adam Brass Orchestra. Concertul va incepe la ora 20.00 si se va incheia la 01.30, intreaga petrecere costand circa 65.000 de euro.

Pentru cei din Brasov care vor alege sa petreaca Revelionul in strada, vor fi organizate concerte de muzica populara si usoara, cu Mariana Anghel, Ellie White si Trupa Veche.

In Sibiu, concertele de Revelion incep in Piata Mare, la ora 21.30, iar gazda va fi Dan Negru. Printre cei care vor urca pe scena se numara Alexandra Stan, Anya, Dorin Popa featuring Rapha (Lala Band) si Alina Eremia (LaLa Band).

Locuitorii din Galati se vor bucura de concerte organizate la Shopping City Mall, unde vor canta nume importante din muzica internationala, precum Michael Bolton, incepand cu ora 22.30, si trupa Smokie, dupa focul de artificii de la miezul noptii.

La Pitesti, autoritatile au organizat un concert in aer liber si focuri de artificii in noaptea de Revelion, iar pe scena din Piata Primariei vor urca Sandra N. si trupa Talisman. De asemenea, pentru petrecareti au fost pregatite 500 de sticle de sampanie.

Concerte vor avea loc si in Ploiesti, unde vor canta Fuego, Irina Loghin, Andreea Banica, Voltaj, Crush si Alexandra Ungureanu. De asemenea, la miezul noptii vor avea loc focuri de artificii.

La Suceava, oamenii sunt asteptati in parcarea Iulius Mall, unde vor avea parte de muzica populara, zeci de artisti urcand pe scena, dar si de un concert al trupei Vita de vie.

In Campina, vor urca pe scena trupele DeepCentral si Taxi, in timp ce, la Ramnicu Valcea va canta Renne Santana, nepoata celebrului chitarist Carlos Santana.

Ce vedem la televizor

Si televiziunile se intrec in oferte in Noaptea dintre ani, atat prin emisiuni de divertisment, cat si prin filmele difuzate in aceasta noapte, arata

Pagina de Media.

Gazdele Revelionului de la TVR 1 vor fi Andreea Marin, Ramona Badescu si Iuliana Tudor, intre orele 20.30 si 04.00, programul avand numeroase momente muzicale, atat nume importante din muzica populara, precum Maria Dragomiroiu, Matilda Pascal Cojocarita, Petrica Matu Stoian, Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Laura Lavric si Gheorghe Turda, cat si din cea usoara, precum Loredana, Pepe sau trupa Electric Fence.

Andra si Catalin Maruta vor fi gazdele Magic Show, de la ProTv, care va debuta, la ora 20.30, cu o editie best of Serviciul Roman de Comedie. Apoi, intre orele 21.45 si 02.00, Laura Cosoi, Razvan Fodor, Gina Pistol, Pacha Man, Daniel Max Dragomir sau cei trei MasterChefi, Smiley, Corina Bud, Mandinga, Andra, Puya si Don Baxter, Sore sau Horia Brenciu vor fi atractiile noptii de Revelion.

Antena 1 vine cu "Revelionul Starurilor", un program de divertisment in memoria lui Nae Lazarescu, ce va incepe la ora 20.00 si va dura pana la 02.30. Programul incepe cu mai multe momente umoristice ale cuplului Nae Lazarescu - Vasile Muraru, iar la 21.45 incepe Revelionul gazduit de Dan Negru, la care vor participa Viorica si Margherita din Clejani, Vica Blochina, Daniela Crudu, Maria Carneci, Lora, Cristina Stamate, Anda Adam, Carmen Serban, Cornelia Rednic, Lupu Rednic, Jean de la Craiova, Pepe, Marcel Pavel, CRBL, Catalin Morosanu, Ovidiu Cuncea, Denis Stefan, Matteo, Vali Vijelie, Ionita din Clejani si Cornel Borza.

Kanal D pregateste o editie speciala a emisiunii de divertisment Celebrity Show, iar printre invitati se numara Liviu Varciu si Ana-Maria Barnovschi, Axinte, Andreea Banica si Wilmark, Roxana Nemes si Vali Vijelie, Cornelia si Lupu Rednic.

Prima Tv ofera o editie speciala "Mondenii", in timp ce Antena Stars vine cu o editie speciala a "Rai, da' buni", cu Stela Popescu si Alexandru Arsinel. Aceiasi actori vor asigura voia buna si la TVR 2.

Unde petrec politicienii Revelionul: La munte sau la Palatul Parlamentului

Presedintele Traian Basescu va petrece finalul de an in vila de protocol de la Predeal in care a sarbatorit, alaturi de familie, si Craciunul.

In noaptea de Revelion, seful statului va lua masa cu familia la unul dintre restaurantele de pe Valea Prahovei, iar la trecerea dintre ani ar putea fi prezent in Piata Sfatului din Brasov unde se va adresa celor prezenti in strada.

Basescu petrece Revelionul pe Valea Prahovei. Vezi unde va tine discursul de la miezul noptii

Traian Basescu a fost ultima oara la Brasov, de Revelion, in anul 2009, In 2010 a fost la Sinaia, iar in 2011 si 2012, la Predeal. In fine, in 2013, presedintele a petrecut Revelionul in Covasna.

Ponta neaga ca ar fi depasit coloana pe Valea Prahovei. Palada: Era Basescu!

In schimb, prim-ministrul Victor Ponta isi petrece Sarbatorile de iarna in Muntii Apuseni, el trecand intai prin judetul Sibiu, unde l-a vizitat, la Jina, pe Ghita Ciobanul, impreuna cu cei doi copii ai sai - Andrei si Irina.

Fostul premier Adrian Nastase a scris, pe blogul sau, ca va petrece Sarbatorile de iarna la Cornu, impreuna cu familia sa, cu prietenele celor doi fii si cu mai multi prieteni de familie.

Marele Gatsby, tema petrecerii de Revelion de la Parlament - ce spun alesii

Noul ministru al Culturii, Gigel Stirbu, va petrece sfarsitul de an acasa, la Slatina, ca in fiecare an, informeaza Digi 24. Intrebat ce isi doreste de la noul an, ministrul a raspuns: "Sanatate. Din punct de vedere profesional nu vreau sa dezamagesc".

La munte vor merge deputatul PNL Mihai Voicu - la Sinaia - si deputatul PDL Roberta Anastase - in judetul Covasna.

In plus, circa 1.200 de invitati participa la petrecerea de Revelion de la Parlament, printre acestia aflandu-se si multi dintre parlamentari. Pretul pentru un bilet este cuprins intre 100 si 300 de euro, iar tema aleasa este "Marele Gatsby". Printre cei care vor canta se numara Loredana si Horia Brenciu.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#program concerte Revelion, #Revelion 2014 Piata Constitutiei, #Revelion 2014 orase Romania, #program tv Revelion 2014, #politicieni Revelion 2014 , #Bucuresti