Targ de Sarbatori in Parcul Unirii si Piata Constitutiei

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 14:38
2040 citiri
Targ de Sarbatori in Parcul Unirii si Piata Constitutiei
Foto: adevarul.ro

In Parcul Unirii si Piata Constitutiei, vineri, se da startul Sarbatorilor de iarna, iar pana pe 27 decembrie, bucurestenii sunt asteptati sa se plimbe cu trasuri trase de reni, sa asculte colinde si concerte. Pentru copii a fost amenajat "Atelierul lui Mos Craciun", unde artisti amatori, costumati in zane si spiridusi vor recrea atmosfera magica din casa lui Mos Craciun.

Din peisaj nu vor lipsi mesterii populari, care au pregatit o serie de surprize trecatorilor - obiecte traditionale din ceramica pictata, lemn cioplit, icoane si panzeturi brodate, impletituri, masti traditionale, globuri si alte ornamente pictate, noteaza Mediafax.

In Parcul Unirii a fost amenajata si o scena speciala unde vor canta artisti precum Paula Seling si Ovi, Puiu Codreanu, Grupul "Iza" din Maramures si Grupul de colindatori "Coves" din Sibiu. Pana de ziua de Craciun vor urca pe scena Luminita Anghel, Nicu Alifantis, Narcisa Suciu, trupa Provincialii, Elena Gheorghe, Mirabela Dauer si Raoul, Gheorghe Turda, Cornelia si Lupu Rednic, Silviu Biris, grupuri de colindatori si ansambluri folclorice din toate zonele tarii.

Toti copii sunt asteptati in Parcul Unirii, unde Teatrul "Ion Creanga" si Teatrul "Tandarica" au pregatit spectacolele "Mos Craciun e o poveste?" si "Capra cu trei iezi".

In a doua zi de Craciun, pe scena din Parcul Unirii vor canta, de la ora 15.30, trupa Dolls, Ducu Bertzi, Taxi, Bere Gratis, Monica Anghel, Marcel Pavel, Ovidiu Lipan Tandarica si Fanfara "10 Prajini".

Tot vineri se da startul Sarbatorilor de iarna si in Piata Constitutiei, unde pana in 27 decembrie are loc Festivalul vinului fiert. In plus, de aici pot fi cumparate produse traditionale si decoratiuni de iarna.

Si in Piata Constitutiei vor avea loc concerte. Printre artistii si trupele care vor canta se numara Gabriel Cotabita si Andrei Tudor Band, Hara, CRBL, Smiley, Oana Sarbu, Zero, Zum, Vita de Vie, VUNK, Provincialii, Proconsul, PhenomenOn, The Marker, Bere Gratis, Directia 5 si Iris.

Manifestarile din Piata Unirii si Piata Constitutiei sunt organizate de Primaria Capitalei, prin Centrul de Creatie, Arta si Traditie Bucuresti.

Si in Parcul Cismigiu vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, colinde, muzica folclorica si concerte sustinute de artisti folk, pop si rock. Aleile parcului vor fi animate de personaje de basm.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#targ de sarbatori, #Piata Unirii Piata Constitutiei , #Bucuresti
Comentarii
Poza Berceanu_Umbrarescu_Basescu
Berceanu_Umbrarescu_Basescu
rank 1