Traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei, duminica seara

Duminica, 07 Aprilie 2019, ora 08:05
4904 citiri
Traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei, duminica seara
Foto: Arhiva Ziare.com

Traficul rutier va fi restrictionat duminica, intre orele 18:30 - 19:45, pe Calea Victoriei, pe banda I de circulatie, intre Str. Constantin Mille si Bd. Regina Elisabeta, cu prilejul evenimentului "Solemnitatea retragerii cu torte", informeaza un comunicat de presa al Brigazii Rutiere transmis sambata.

Potrivit sursei citate, duminica, in intervalul orar 19:00 - 21:30, evenimentul se va desfasura pe traseul Palatul Cercului Militar National - Bd. Regina Elisabeta - Bd. Mihail Kogalniceanu - Piata Operei - Splaiul Independentei - Pod Eroilor - Bd. Eroilor - Bd. Eroii Sanitari - Sos. Cotroceni - Bd. Iuliu Maniu - Bd. Vasile Milea - Bd. Timisoara - sediul Brigazii 30 Garda.

Debarcarea detasamentelor militare pentru retragerea cu torte se va face pe Calea Victoriei, banda I de circulatie in dreptul Cercului Militar National, urmand ca incolonarea acestora sa se faca pe Str. Constantin Mille.

Intre orele 18:30 - 19:45, se va restrictiona traficul rutier pe Calea Victoriei, banda I de circulatie, intre Str. Constantin Mille si Bd. Regina Elisabeta, pentru debarcarea detasamentelor militare si pe Str. Constantin Mille, se arata in comunicat.

Brigada Rutiera solicita conducatorilor de autovehicule sa reduca viteza, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

De asemenea, pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Citeste si Restrictii de circulatie in Capitala: o bretea a Podului Grant va fi inchisa, pe Sos. Fabrica de Glucoza se introduce sens unic

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#trafic restrictionat Calea Victoriei, #trafic Calea Victoriei duminica , #Bucuresti