Ziare.com

UE ajuta cu mancare bucurestenii defavorizati: Vezi ce se imparte

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 19:38

   

UE ajuta cu mancare bucurestenii defavorizati: Vezi ce se imparte
Pensionarii, somerii si alti bucuresteni defavorizati sunt asteptati la Directia Generala de Asistenta Sociala ca sa isi ridice ajutoarele alimentare, pe care le ofera Uniunea Europeana.

Fiecare persoana va primi 13 kg de faina, 9 kg de faina de porumb, 2 kg de paste fainoase, 8 kg de orez, 2 kg lapte praf si 1 kg de biscuiti, iar totalul beneficiarilor se ridica la peste 67.000 de bucuresteni, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Ajutoarele se distribuie la cantina de ajutor social- Unitatea Grivita, de pe Calea Grivitei nr. 216, Sector 1, la centrul de zi pentru varstinici, de pe Soseaua Stefan cel Mare, nr. 1-3, Sector 1 si la sediul Directiei Generala de Asistenta Sociala, de pe Strada Salcetului nr. 5, din Sector 4.

Distribuirea produselor a inceput de luni, dar autoritatile anunta ca nu e nevoie ca lumea sa se inghesuie ca exista suficiente pentru toti cei care au dreptul sa le primeasca.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1662 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ue ii ajuta pe favorizatii defavorizati

si pentru defavorizatii defavorizati din restul tarii nu exista ue? sau lor ca de obicei li se da un altfel de ue.

 

Ajutoare tot pentru cei care au bani si relatii!

De ce nu setine seama si depensia pentru limita de varsta pentru persoanele cu pensie de handicap luata cu ciubuc? Ele cumuleaza aceste doua pensii di depasesc veniturile lunare cu mult peste 1000lei, dar beneficiaza de ajutoare UE , primarie, impozite, transport, telefon, etc doar functie de pensia de handicap.Ce dreptate este asta ? Dreptate doar pentru smecherii care au stiut cui sa dea ciubuc pentru a cumula pensia pt limita de varsta cu cea de handicap????

Unde ve-ti ajunge ?

La supa din coltu strazii livrata de Biserici,Armata Salvarii......

 

Poate

asa va face si biserica ortodoxa si altceva decat "catedrale" si burti imense popilor.

pai noi ne vindem pamanturile,

distrugem tot ce este in "nonconformitate" cu CE ,si asteptam ca milogii 1 kg de faina...

Traiasca guvernantii nostri cei de 20 de ani in coace, ca ne-au dus pe drumul cel bun pentru ei si cel rau pentru noi...Platforma pentru solutionarea online a litigiilor