Un politist, accidentat la datorie in Botosani

Miercuri, 30 Aprilie 2008, ora 16:29
1789 citiri
Un politist, accidentat la datorie in Botosani

Un politist, ajutor de sef de post din comuna Cosula, judetul Botosani, a fost accidentat, marti noapte, in timp ce se afla in serviciu de patrulare, anunta NewsIn.

Ioan Costel Velescu a patruns, intr-o curba, cu autoturismul pe contrasens si l-a lovit pe politistul Valerian Ciocan, care patrula pe marginea stanga a drumului.

"In urma impactului, agentul de politie a fost proiectat in sant, suferind leziuni care au necesitat internarea in Spitalul Judetean Botosani", a declarat miercuri, purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Manuela Ieremie.

Autorul accidentului a fost prins dupa sapte ore, astfel ca anchetatorii nu au mai putut stabili clar daca acesta era sub influenta bauturilor alcoolice in momentul producerii accidentului.

"Dupa comiterea accidentului, conducatorul auto si-a continuat deplasarea spre domiciliu, autoturismul fiind abandonat pe un drum lateral la circa doi kilometri de satul Unguroaia, din comuna Cristesti.

A fost identificat la domiciliu si, in urma testarii cu aparatul etilotest, s-a stabilit ca la ora identificarii nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice", a adaugat Ieremie.

Soferul va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Tot in judetul Botosani, un tanar fara permis de conducere a produs, miercuri, un accident grav, soldat cu un mort si un ranit, masina pe care o conducea apartinand Agentiei Nationale a Protectiei Consumatorului (ANPC).

Tanarul care si-a pierdut viata in accident, Eduard Nechifor, in varsta de 23 ani, din comuna Sulita a luat masina, din curte, fara stirea tatalui sau, care este sofer la ANPC.

El a plecat la plimbare impreuna cu alti doi tineri si, la un moment dat, a pierdut controlul volanului. Masina a intrat intr-un magazin, a doborat apoi mai multi copaci, oprindu-se, in cele din urma, intr-un gard.

In accident a fost ranit grav Stefan Mocanu, de 20 ani, tot din comuna Sulita, iar cel de-al treilea tanar din masina, Cretu Andrei George, de 23 de ani, din municipiul Botosani, a suferit leziuni usoare.

Conform primelor date ale anchetei, tanarul aflat la volan era sub influenta alcoolului.

"Din primele cercetari efectuate, tanarul era sub influenta alcoolului, insa acest lucru va putea fi stabilit cu certitudine abia dupa necropsie. Urmarile accidentului denota clar ca a avut si viteza mare", a mai declarat Ieremie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri...
Fostă moară de cereale, cuprinsă de flăcări uriașe. Pompierii au cerut suplimentarea forțelor de intervenție
Fostă moară de cereale, cuprinsă de flăcări uriașe. Pompierii au cerut suplimentarea forțelor de intervenție
Un incendiu violent a cuprins luni, 22 aprilie, o fostă moară dintr-o localitate din judeţul Botoşani. Pompierii încearcă să stingă focul, echipajele au fost suplimentate. ”Un...
#Botosani, #politist, #accidentat, #datorie , #Bucuresti