Unde fugim de canicula?

Marti, 24 Iunie 2008, ora 12:16
2568 citiri
Unde fugim de canicula?

Odata cu aparitia verii si implicit a caniculei, mersul la strand devine un obicei de week-end pentru multi amatori de scaldat, in mare parte tineri si copii.

Din pacate insa, numarul locatiilor a scazut in ultimul timp, functionand de la an la an tot mai putine structuri de acest fel.

De exemplu, strandurile din Bucuresti pot fi numarate pe degetele de la o mana. Balta Alba, Berceni, Militari, Giulesti sau Pantelimon sunt doar cateva cartiere ale Bucurestiului, care mai beneficiaza inca de existenta unor astfel de zone de recreere, informeaza Romania libera.

In cartierul Crangasi functioneaza celebrul strand Ciurel, avand un program de functionare non-stop, oferind celor dornici posibilitati de distractie pana tarziu in noapte.

Si alte bazine in aer liber au adoptat aceasta metoda: strandul Cara, din cartierul Titan, are afisat o intrare de zi si una de seara, cu acces permis pana dimineata la ora cinci.

Intervalul orar 8:00 - 20:00, este in rest, unul comun majoritatii strandurilor. Tichetele de acces costa intre sase si zece lei de persoana, copiii peste patru ani platind in general biletul intreg. De asemenea, nu este permisa intrarea cu biciclete sau animale de companie.

O varianta mai scumpa, dar oferind conditii mai bune, o reprezinta piscinele acoperite.

Pentru elitele financiare, World Class pune la dispozitia clientilor sai, in cele trei centre deschise in Bucuresti, pe langa salile de aerobic si forta, o imensa piscina acoperita, cu servicii de sauna si masaj.

Intrarea zilnica poate fi achitata la pretul de 35 de euro, costul unui abonament anual putand depasi 1.500 de euro, in cazul includerii, la alegere, a unor programe derulate cu antrenor personal. Copiii intre 12 si 16 ani beneficiaza de abonamente reduse cu 60%.

Mai ieftin este clubul Miramar din sectorul 2, care ar restaurant si bar.

Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost...
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul campaniei ”Campionatul Gropilor” din București. Avem nevoie de cititorii noștri mai mult ca oricând pentru a face lucrurile să se miște. Tot ce trebuie să faci este...
#stranduri, #Bucuresti, #canicula, #piscina , #Bucuresti