Vremea se incalzeste din nou

Luni, 27 Octombrie 2008, ora 11:16
2093 citiri
Vremea se incalzeste din nou

Dupa un weekend in care frigul s-a abatut asupra intregii tari, vremea incepe sa se incalzeasca usor iar ploile ne parasesc.

Luni, cu toate ca cerul va fi temporar noros in majoritatea regiunilor tarii, doar izolat in vestul tarii va ploua slab. Pe arii restranse in zonele joase va fi ceata, indeosebi dimineata.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime, in usoara crestere fata de ziua de duminica, vor fi cuprinse intre 10 si 17 grade. Locuitorii Capitalei vor avea parte luni de o vreme ceva mai calda decat in ziua precedenta. Meteorologii anunta o maxima ce se va situa in jurul valorii de 14 grade.

In zona de munte, cerul va fi senin, mai ales in masivele estice si cele sudice, iar in aceste locuri temperaturile cresc promitator fata de zilele precedente. Temperaturile maxime de luni vor fi de 9 grade la Predeal si un grad la Varfu Toaca.

In partea de vest insa, nebulozitatea persista si maximele raman cam ca cele de duminica, adica 11 grade la Stana de Vale si numai 4 la Semenic.

Marti va fi si mai cald, cerul variabil, cu unele innorari in vest, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade. In primele ore, pe arii restranse in zonele joase va fi ceata.

Si bucurestenii se vor bucura marti de o vreme calda, cu cer variabil si vant slab. Temperatura maxima va fi in jur de 18 grade.

Si miercuri va fi cald in aproape toata tara. Meteorologii anunta ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade Celsius iar in timpul noptii minimele coboara pana la 10 grade.

Se face tot mai frig, plouă și suflă vântul. Zonele unde vremea pune cele mai mari probleme
Se face tot mai frig, plouă și suflă vântul. Zonele unde vremea pune cele mai mari probleme
Vremea se va răci luni, 22 aprilie. În cea mai mare parte a țării, valorile de temperatură se vor situa sub normele perioadei, anunță meteorologii. Va ploua în Maramureș și...
Cum va fi vremea astăzi în țară și în București. Anunțul meteorologilor
Cum va fi vremea astăzi în țară și în București. Anunțul meteorologilor
Duminică, 21 aprilie, valorile termice se vor situa local sub normalul climatologic specific pentru această perioadă, îndeosebi în vestul şi sud-vestul teritoriului, potrivit meteorologilor....
#Vreme, #calda, #meteorologi, #ploaie , #Bucuresti