Zilele Bucurestiului 2012: Bataie cu flori in Herastrau si teatru in strada

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 10:41
6739 citiri
Zilele Bucurestiului 2012: Bataie cu flori in Herastrau si teatru in strada
Fotomontaj: Ziare.com

Bucurestenii pot asista, sambata, in intervalul orar 18.00-18.30, la traditionala bataie cu flori, organizata de reprezentantii municipalitatii in Parcul Herastrau, cu ocazia "Zilelor Bucurestiului".

Tot sambata, printre alte manifestari, bucurestenii pot admira o parada a costumelor de epoca in Herastrau sau pot asista la spectacolul ambulant Les Geants du Sud (Franta), din Piata Universitatii si spre seara se pot delecta cu muzica folk, la Gala Folk You, din Strada Franceza, informeaza reprezentantii Primariei Bucuresti.

Zilele Bucurestiului 2012

"Duminica, spectacolele celor 20 de trupe din sapte tari continua in cadrul Festivalului International de Teatru de Strada B-FIT in the Street!, in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Centrul Istoric sau parcul Cismigiu, iar in Herastrau, pe langa spectacole ale minoritatilor nationale, vor canta Mandinga, Corina si Stefan Banica Jr.", mai spun sursele citate.

553 de ani de la atestarea documentara

Bucurestiul aniverseaza, in perioada 13-16 septembrie, 553 de ani de la atestarea documentara, ocazie cu care se va transforma intr-o adevarata scena de spectacole in care actorii, cantaretii, saltimbancii, fanfarele si mestesugarii vor ocupa pietele si bulevardele Capitalei.

Piata Constitutiei va continua, pe tot parcursul lunii septembrie, sa gazduiasca o serie de evenimente de exceptie, pentru toti bucurestenii, si nu numai. Astfel, in data de 22 septembrie, incepand cu ora 20.30, va urca pe scena Leonard Cohen si, o zi mai tarziu, pe data de 23 septembrie, tot in Piata Constitutiei, pentru prima data in Romania, va veni si cvartetul il Divo.

Tot in luna septembrie va avea loc si Parada Elevilor Bucuresteni, pe 29 septembrie. La eveniment sunt asteptati peste 20.000 de elevi care vor defila din fata Salii Palatului pe Calea Victoriei, Bulevardul Natiunile Unite si Bulevardul Libertatii. In Piata Constitutiei, destinatia finala a paradei, va avea loc un concert sustinut de Alex Velea, Smiley si DJ Sava feat Adela Popescu.

Restrictii in trafic

Circulatia rutiera va fi restrictionata in Capitala, sambata si duminica, pe bulevardul Unirii si pe bulevardul Libertatii, pentru festivalul de teatru de strada "B-FIT in the Street", care se desfasoara in perioada 10 - 18 septembrie, a informat Brigada Rutiera.

Astfel, sambata si duminica, intre orele 20,00 si 23,00, va fi restrictionat traficul pe bd. Unirii intre bd. Libertatii si bd. I. C. Bratianu, cu asigurarea traversarii bd. Unirii la bd. Regina Maria.

Duminica, intre orele 10,00 si 14,00, va fi restrictionat traficul rutier pe bd. Libertatii, intre bretea Parchetul General din Piata Constitutiei si bd. Natiunile Unite si traversul intre cele doua bretele pe bd. Unirii (zona ceasului).

Tot duminica, intre orele 22,00 - 23,00, va fi restrictionat traficul rutier pe bd. Libertatii intre Bd. Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie.

Vezi rutele ocolitoare

Politia propune ca ruta ocolitoare pentru circulatia dinspre Bd. Ghencea traficul prin Calea 13 Septembrie - bd. Tudor Vladimirescu - bd. George Cosbuc - bd. Regina Maria - Piata Unirii sau Calea 13 Septembrie - str. Izvor - str. B. P. Hasdeu - bd. Vasile Parvan - str. Stirbei Voda.

Dinspre Piata Alba Iulia, o ruta ocolitoare este propusa prin bd. Unirii - bd. I. C. Bratianu - Splaiul Independentei - Pod B. P. Hasdeu - str. B. P. Hasdeu - str. Izvor - Piata Arsenalului - Calea 13 Septembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Zilele Bucurestiului 2012, #program zilele Bucurestiului, #restrictii trafic Zilele Bucurestiului , #Bucuresti