Patronul Lactate Bradet strange bani de la cetateni sa infiinteze o noua companie

Joi, 10 Martie 2016, ora 14:47
3546 citiri
Patronul Lactate Bradet strange bani de la cetateni sa infiinteze o noua companie
Foto: Facebook/Lactate Bradet

Patronul Lactate Bradet, Marius Badea, a demarat miercuri campania de strangere a capitalului social pentru noua companie pe care intentioneaza sa o creeze - Bradet Romanesc.

Campania, prin care Marius Badea intentioneaza sa stranga cel putin 10 milioane de lei, dureaza 60 de zile si se deruleaza pe platforma sprijina.ro.

"Astazi punem prima caramida la constructia companiei Bradet Romanesc SA. Incepem sa strangem capitalul social. A sosit momentul sa vedem cat de puternici suntem in fata celor care vor sa ingroape tot ce este produs autentic romanesc. Dupa strangerea capitalului, pe durata a 60 de zile, infiintam societatea pe actiuni si in functie de banii subscrisi decidem: fie construim o fabrica noua, fie extindem fabrica actuala.

Daca reusim sa construim o fabrica noua, actuala fabrica va intra in circuitul agroturistic. Suntem amplasati intr-o zona de vis, o zona de maxima relaxare la care toti actionarii vor avea acces gratuit dupa o regula stabilita impreuna", scria, miercuri, Marius Badea pe pagina sa de Facebook.

Astfel, prin intermediul platformei sprijina.ro, cei interesati au trei posibilitati de sustinere si participare: subscriere pentru actiuni ale noii companii, achizitionarea de bonuri valorice pentru cumparaturi de produse Lactate Bradet (se poate achizitiona un numar nelimitat de bonuri valorice, capacitatea de productie actuala a fabricii fiind de 20.000 de litri de lapte pe zi) si contributii personale.

Cati oameni au contribuit pana acum

Conform platformei sprijina.ro, pana in prezent sunt 36 de contribuabili, sumele subscrise variind intre 44 de lei si 1.050 de lei.

Proprietarii Lactate Bradet au anuntat saptamana trecuta ca propun crearea unei companii de lactate la care sa participe toti cetatenii care doresc, cu cat doresc, ei urmand sa cedeze toate activele pe care le detin.

Propunere inedita de la patronul Lactate Bradet: O companie la care sa participe toti cetatenii

Pe site-urile de socializare a inceput o campanie de sustinere a firmei argesene de lactate dupa ce ministrul Agriculturii a anuntat, pe 29 februarie, ca o cantitate de branza proaspata de vaca produsa de societatea Lactate Bradet din Curtea de Arges contine bacteria E.coli, iar autoritatile au dispus stoparea activitatii societatii.

Ulterior, proprietarul fabricii din comuna argeseana Bradulet, Marius Badea, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca au fost luate toate masurile pentru a se evita o contaminare a produselor cu bacteria E.coli, care a fost identificata intr-un lot de branza proaspata.

Miercuri, Institutul Cantacuzino a anuntat ca rezultatul final al analizelor pe care le-a efectuat arata ca tulpinile de E.coli de la copiii cu sindrom hemolitic-uremic nu sunt identice cu cele gasite in branza de Bradet si nici cu cele din carnea de pui.

Bebelusi infectati: Institutul Cantacuzino - Branza de Bradet si carnea de pui nu sunt sursa imbolnavirii bebelusilor

Patronul Bradet, dupa anuntul ca nu branza a imbolnavit bebelusii: Cea mai buna veste de cand m-am nascut

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#companie noua Lactate Bradet, #patron Bradet companie cetateni , #consumatori