Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce sa uitam de Craciun (Opinii)

Miercuri, 25 Decembrie 2013, ora 20:55
2378 citiri
Ce sa uitam de Craciun (Opinii)

E Craciunul pentru sarbatorit? Pentru liniste? Pentru intalnire cu familia? Pentru mancat pana cazi lat? Pentru baut? Pentru dormit? E si pentru astea. Dar, in primul rand, Craciunul e o perioada pentru uitat. Uitat toate grijile, problemele, stresul. Viata noastra de zi cu zi, cu alte cuvinte.

Nu stiu daca ati observat (sau sunteti printre fericitii exclusi) dar, pentru noi, cei mai multi dintre noi, cei mai multi dintre cei care citesc treaba asta, agitatia, tensiunea, confruntarea, revolta sunt starile normale. Sa ai o stare normala in adevaratul sens al cuvantului e chestia ANORMALA.

De asta am ajuns sa pretuiesc anormalul. Sa-l caut. Pentru mine, ca si pentru multi dintre voi, e chestie care ma regleaza.

De Sarbatori, parca simt mai putin nevoia sa musc precum un caine turbat din politicieni, parca simt ca nu mai am putere si chef sa ma revolt de ceva asa cum o faceam. Probabil toti cei care isi fac "pauza de nebunie" in perioada asta. Dar sa o luam mai usor cu dezvaluirile astea, ca poate se prinde Ponta si da ordonantele alea de urgenta cu amnistierea pe care il banuim ca le pregateste.

Asa ca duceti-va sa colindati, uitati-va la filme de Craciun, mancati (dar nu exagerati), vizitati-va prietenii, rudele, dusmanii, amantele, primiti si voi vizite, petreceti, iesiti si dati-va cu sania (daca sunteti suficient de norocosi sa aveti zapada), ascultati si ceva muzica de Craciun, din aia care v-ar parea siropoasa si usor caraghioasa in restul anului si mai ales odihniti-va. Macar o zi-doua.

Pentru ca se termina sarbatorile si revenim la normal. Adica la "nebunie". Stres, agitatie, tensiune. Viata noastra.

Craciun fericit!

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Craciun fericit 2013, #Craciun sarbatoare liniste , #Craciun