Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

(Foto&Video) Bucurestiul s-a gatit de sarbatoare: 3 milioane de beculete au fost aprinse. S-a deschis si Targul de Craciun

Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 10:50
5961 citiri
(Foto&Video) Bucurestiul s-a gatit de sarbatoare: 3 milioane de beculete au fost aprinse. S-a deschis si Targul de Craciun
Foto: Instagram/crisamihaela

Peste trei milioane de beculete au fost aprinse in Capitala joi seara, de la orele 19:00, pe un traseu de aproape 30 de kilometri. Pentru prima oara a fost iluminat festiv si Centrul Istoric, iar un brad de 25 de metri a fost si decorat cu mii de luminite.

Startul Sarbatorilor de iarna a fost dat in Piata Constitutiei, cand primarul Capitalei, Gabriela Firea, a aprins beculetele.

Au fost decorate pentru Sarbatori 52 de locuri din Capitala, printre care bulevardele Magheru, Balcescu, I.C. Bratianu, Unirii, Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, bulevarul Lascar Catargiu, Regina Elisabeta, Piata Victoriei, bulevardul Aviatorilor, Arcul de Triumf, Piata Arcul de Triumf, Piata Charles de Gaulle, Piata Presei Libere si nu numai.

Targul de Craciun, locul unde cei mici pot lasa scrisorile pentru Mosul

Targul traditional de Craciun a fost inaugurat tot joi, in Piata Constitutiei. Cei care il vor vizita vor putea asista la spectacole, vedea Casa lui Mos Craciun, pot patina, intalni personaje de poveste, degusta bucate traditionale si cumpara cadouri pentru cei dragi.

Cele peste 100 de casute ale Targului de Craciun au fost grupate pe categorii, precum: Handmade, Coltul de decoratiuni, Fabricat in Romania, Zona culinara sau Dulce de Craciun.

Vizitatorii vor putea cumpara sculpturi in lemn si os, tesaturi, impletituri din fibre vegetale, instrumente muzicale, icoane, papusi, masti traditionale, cosuri din lemn, vitralii, icoane pe sticla, globuri pictate manual, ghirlande, clopotei, ceramica de Horezu, produse ecologice din lavanda si trandafiri, costume populare, dulceturi, prajituri de casa, cozonaci si turta dulce.

Casa lui Mos Craciun va fi deschisa pentru cei mari si mici pana in 24 decembrie, zilnic, intre orele 11:00 - 13:00 si 17:00 - 22:00. Aici, intr-un decor magic, toti copiii se vor intalni cu Mos Craciun si spiridusii sai.

Cei mici pot face cunostinta cu Pachetica, Prajiturica, Spiridusul Postas, Mesterul de jucarii si cu Povestitorul, ajutoarele Mosului. La Casa lui Mos Craciun, copiii pot lasa in cutia postala scrisorile cu dorintele lor.

Toate atractiile de la targ - patinoar, trenulet, carusel, au intrarea libera.

Atmosfera va fi asigurata de ansambluri de datini si obiceiuri din diferite zone ale tarii, de grupuri de copii si de colindatori, cantareti de muzica populara, artisti, trupe si coruri.

🇷🇴🌃🎄#romania #bucharest #piataromana #night #traffic #christmaslights #ig_romania

A photo posted by Armand Sima (@armand_sima) on

Vor canta pe scena din Piata Constitutiei si Elena Gheorghe, Bosquito, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Bere Gratis, El Negro, Pasarea Rock si Mircea Baniciu, Simona Nae, Paula Seling, Marcel Pavel, Camioane in multime, Pact, Proconsul, Jazzapella, Ducu Bertzi, Gospel Moods, Nicu Alifantis, Vita de Vie, Iris, Stefan Hrusca, Dinu Iancu Salajanu, Maria Dragomiroiu, Ovidiu Komornik, Cornelia si Lupu Rednic si Nicolae Voiculet.

Bucurestenii care doresc sa doneze carti si jucarii pentru copii o pot face la targ, campania "Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun!" continuand si in acest an.

#ChristmasTime #bucharest

A video posted by Eduard Daniel Marin (@eduarddaniel.m) on

Vezi aici programul complet al Targului de Craciun.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#luminite aprinse Bucuresti poze, #aprins beculete Bucuresti poze, #beculete Craciun Bucuresti, #evenimente Craciun Bucuresti, #targuri Craciun Bucuresti , #Craciun
Comentarii