Ziare.com

Intreruperi ale energiei electrice in Bucuresti si Ilfov

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 08:03

   

Intreruperi ale energiei electrice in Bucuresti si Ilfov
Alimentarea cu energie electrica va fi oprita temporar, miercuri, in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, pentru lucrari planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, anunta Enel Distributie Muntenia.

In Capitala, curentul electric se va sista intre orele 8:00 si 16:00 in zonele: Soseaua Bucuresti - Targoviste si strazi adiacente, iar intre orele 9:00 si 18:00 in zone din strada Jandarmeriei, Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti nr. 128, strada Regimentului si strazi adiacente, intrarea Jandarmeriei.

In judetul Ilfov, fara curent electric vor ramane, intre orele 9:00 - 14:00, locuitorii din Mogosoaia, Soseaua Bucuresti - Targoviste si strazi adiacente. Intre orele 9:00 si 16:00, energia electrica va fi oprita pentru locuitorii din zonele:
comuna Clinceni, satul Olteni, strazile Ciocarliei, Ciurari, Bubica, Privighetori, Ciorogarlei, Putul Olteni si strazi adiacente.

In judetul Giurgiu, intre orele 8:00 si 18:00, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta in comuna Calugareni, satul Hulubesti (partial) ; comuna Izvoarele, satul Petru Rares; localitatea Bucsani, zona Manastirii Bucsani - Dealu, zona livezii; comuna Gradinari, satul Zorile, zona garii.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1455 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor