Cum va fi vremea de Florii si de Paste - prognoza meteo pe doua saptamani

Luni, 30 Martie 2015, ora 12:42
11790 citiri
Cum va fi vremea de Florii si de Paste - prognoza meteo pe doua saptamani

Inceputul de saptamana se anunta frumos si cald, in aproape toata tara. Insa de joi se raceste, astfel ca de Florii va fi mai frig decat in mod normal pentru aceasta perioada si ne asteapta si ploi.

Urmeaza apoi o incalzire usoara a vremii si de Paste asteptam ceva mai multe grade in termometre.

BANAT

La inceputul intervalului temperaturile se vor situa intre 13 si 15 grade, dar in perioada 2-7 aprilie vor scadea pana la 9...10 grade, caracterizand o vreme mai rece decat in mod obisnuit. Dupa data de 8 aprilie temperaturile vor creste usor si treptat pana la valori medii de 13...14 grade Celsius. Vor fi ploi aproape zilnic.

CRISANA

In primele doua zile ale intervalului temperaturile maxime se vor situa intre 12 si 14 grade, dar in perioada 2 - 7 aprilie vor scadea pana la medii de 8...9 grade. Dupa data de 8 aprilie tendinta va fi de incalzire usoara pana la valori medii de 12 grade Celsius. Vor fi ploi aproape zilnic, local moderate cantitativ in zilele de 30 si 31 martie.

TRANSILVANIA

La inceputul intervalului maximele se vor situa intre 10 si 12 grade, dar in perioada 2 - 8 aprilie vor scadea pana la medii de 6...7 grade. Incepand cu data de 9 aprilie temperaturile vor creste usor si treptat si se vor apropia de medii de 10...12 grade Celsius in ultimele doua zile.

MARAMURES

Maximele se vor situa in primele zile ale intervalului intre 10 si 12 grade. Intre 2 - 7 aprilie temperaturile vor scadea pana la medii de 6...7 grade. Dupa 8 aprilie incepe sa se incalzeasca treptat si temperaturile se vor apropia de medii de 10...12 grade Celsius.

MOLDOVA

La inceputul intervalului, maximele se vor situa intre 12 si 15 grade, dar in perioada 2 - 8 aprilie vor scadea pana la medii de 8...10 grade. Incepand cu data de 9 aprilie temperaturile vor creste usor si treptat si se vor apropia de medii de 12...14 grade Celsius in ultimele doua zile. In prima saptamana doar local si trecator va ploua, apoi vor fi ploi, in general slabe cantitativ, pe arii mai extinse.

DOBROGEA

In perioada 30 martie - 2 aprilie si dupa data de 10 aprilie temperaturile vor fi apropiate de mediile climatologice si se vor situa intre 12 si 14 grade, dar in restul intervalului vor fi in jurul valorii medii de 10 grade, caracterizand o vreme mai rece decat in mod obisnuit. Pana pe data de 4 aprilie, doar local si trecator va ploua, apoi vor fi ploi, in general slabe cantitativ, pe arii mai extinse.

MUNTENIA

La inceputul intervalului, maximele se vor situa intre 14 si 16 grade, dar in perioada 3 - 8 aprilie vor scadea pana la medii de 10...11 grade, caracterizand o vreme mai rece decat in mod obisnuit. Dupa data de 9 aprilie temperaturile vor creste usor si treptat pana la valori medii de 13...14 grade Celsius. Pana pe data de 4 aprilie, doar local si trecator va ploua, apoi vor fi ploi, in general slabe cantitativ, pe arii mai extinse.

OLTENIA

Temperaturile maxime se vor situa in aceasta zona, in primele zile ale intervalului, intre 12 si 14 grade, dar in perioada 3 - 8 aprilie vor scadea pana la medii de 10...11 grade. Dupa data de 9 aprilie, temperaturile vor creste usor si treptat pana la valori medii de 13...14 grade Celsius.

LA MUNTE

In primele trei zile ale intervalului si dupa data de 9 aprilie, maximele vor fi cuprinse intre 2 si 6 grade, dar in restul perioadei de prognoza se vor situa in jurul valorii de 0 grade si vor caracteriza o vreme mai rece decat in mod obisnuit. De-a lungul celor doua saptamani, temperaturile minime vor fi negative, in medie, intre -8 si -2 grade Celsius.

Aproape zilnic vor cadea precipitatii, in general slabe cantitativ, sub forma de lapovita si ninsoare, exceptand intervalele 30 martie - 1 aprilie si 9 - 12 aprilie, cand vor predomina ploile.

I.O.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#prognoza meteo Florii Paste, #vremea Florii Paste , #meteo