Vremea in primele zile din 2015

Joi, 01 Ianuarie 2015, ora 00:02
6002 citiri
Vremea in primele zile din 2015

Cerul senin si temperaturile cu mult sub pragul inghetului se vor mentine si in primele zile ale anului 2015, fiind caracteristicile vremii in toata tara.

Noaptea de Revelion a fost geroasa in toata tara. Cei mai norocosi au fost locuitorii de pe litoral si cei din vestul extrem al tarii, unde temperaturile s-au mentinut peste - 10 grade Celsius, in rest au coborat serios sub -15 grade si in unele locuri sub -20 de grade.

Dupa cel mai cald Craciun, vine cel mai geros Revelion din ultimii 50 de ani

Pe 1 ianuarie, de Anul Nou, ziua debuteaza cu ger in toata tara, chiar si sub -25 de grade in centrul tarii, foarte frig fiind si in sud. Cerul va fi senin in majoritatea regiunilor, doar in nord, centru si est fiind posibile innorari ce spre seara pot aduce ninsori slabe.

Nu scapam de ceata si chiciura, iar maximele nu vor depasi -12 grade Celsius in depresiuni, insa in vest si in est termometrele se vor apropia la cateva grade distanta de pragul de inghet, putand indica -3, chiar -2 grade.

In Bucuresti, temperatura maxima nu va depasi -7 grade, urmand a fi si ceata si chiciura.

Ger naprasnic in ultima zi din an: minus 29,8 grade la Intorsura Buzaului. Ce ne asteapta de Revelion

Vineri, pe 2 ianuarie, temperaturile vor mai creste putin fata de aceste zile geroase, la ora 10.00 urmand a se incheia avertizarea meteorologica de ger.

Ninsoarea se opreste, gerul devine taios - avertizare meteo pentru toata tara

Temperaturi negative vor fi insa in continuare dimineata in toata tara, iar cele mai reci zone vor fi Transilvania si sudul tarii. Sunt asteptate fulguieli razlete in sud-estul tarii, iar seara precipitatii mixte si polei in nord-vest. Mercurul din termometre va urca pana la cel mult -8 grade Celsius in cele mai geroase regiuni si va trece bine de 0 grade in Moldova, unde vor fi 3-4 grade.

In Bucuresti, temperatura mai creste putin, dar valorile raman in continuare negative, fiind asteptate -4 grade la orele amiezii, in timp ce soarele se va ascunde deseori in nori, fara a fi prognozate insa alte ninsori.

Cum va fi vremea in ultimele trei zile ale anului si de Revelion

Meteo: Cum va fi vremea pana pe 11 ianuarie

In urmatoarele zile, pana la inceputul saptamanii viitoare, este de asteptat ca temperaturile sa creasca usor in toata tara, urmand ca maximele sa se apropie sau treaca bine de pragul inghetului. Ninsori sunt prognozate pentru dupa sfarsitul acestei saptamani, insa sunt asteptate si precipitatii mixte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#meteo inceput 2015, #meteo 1 ianuarie, #vremea Anul Nou, #vremea 1 ianuarie, #vremea inceput ianuarie , #meteo