Meteo: Cald, dar nu e exclusa grindina - vezi temperaturile pe trei zile

Duminica, 19 Mai 2013, ora 19:16
1979 citiri
Meteo: Cald, dar nu e exclusa grindina - vezi temperaturile pe trei zile
Foto: antena3.ro

Desi se anunta zile calde la inceputul saptamanii si sansele de ploi cresc, anuntandu-se averse chiar torentiale si insotite de descarcari electrice. Exista si riscul ca izolat sa cada grindina.

Astfel, luni, la Bucuresti, va fi cald, fiind prognozate 31 de grade, iar pe seara sunt anuntate averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

In tara, in sudul si estul teritoriului temperaturile vor fi peste medie. In sud-estul tarii si in nord, dar si la munte, instabilitatea atmosferica va fi mai accenturara ziua, in timp ce in restul tarii aceasta va fi resimtita, tot luni, dupa-amiaza si noaptea.

Local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, existand, izolat, conditii de grindina.

In Crisana, temperaturile din primele trei zile ale saptamanii sunt cuprinse intre 22 - 25 de grade, anuntandu-se ploi in pana in 25 mai.

Temperaturile diurne ale primelor trei zile din saptamana sunt cuprinse, in Transilvania, intre 21 - 26 de grade Celsius, fiind anuntate ploi si descarcari electrice pana in 26 mai.

Luni, marti si miercuri temperaturile vor fi cuprinse, ziua, intre 21 - 24 de grade Celsius in Maramures, unde sunt asteptate ploi in aversa si, trecator, descarcari electrice pana in 26 mai.

Ploi slabe se anunta si in Moldova incepand de duminica, temperaturile diurne din primele trei zile ale saptamanii fiind cuprinse intre 26 - 31 de grade Celsius.

Probabilitatea averselor exista si in Dobrogea dupa 20 mai. Temperaturile din estul tarii vor fi, la inceput de saptamana, situate intre 22 - 30 de grade, ziua.

Exista probabilitate de ploi in aversa si in Oltenia in zilele care urmeaza. Cat despre temperaturi, acestea se vor situa intre 26 - 31 de grade.

In Banat temperaturile diurne vor fi cuprinse, in acelasi interval de timp, intre 23 - 27 de grade, iar in Muntenia se vor incadra in limitele 26 - 32 de grade.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
#prognoza meteo 20 mai, #vremea mai 2013, #grindina mai, #prognoza meteo luni , #meteo