Meteo: Cald, mon cher!

Duminica, 06 Mai 2012, ora 10:06
1746 citiri
Meteo: Cald, mon cher!
Foto: Ziare.com

In ciuda ploilor care se anuntau in acest weekend, vremea continua sa fie calda pentru aceasta perioada, cu temperaturi care vor atinge 30 de grade Celsius, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

In centrul si in estul tarii, insa, vremea va fi in general instabila in cursul zilei de duminica. Cerul va avea innorari temporare in Transilvania, Moldova, Dobrogea si Baragan, precum si zona de munte, unde local vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat. In regiunile estice vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 de grade in depresiuni si 30 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 7 si 17 grade, usor mai coborate in depresiuni, spre 4 grade. Presiunea atmosferica va fi in crestere.

Meteo: Weekend cu ploi si temperaturi de vara

Luni, vremea se va mentine calda, dar va deveni instabila in cea mai mare parte a tarii. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in jumatatea de vest a tarii si pe arii restranse, mai ales noaptea, in rest.

Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Instabilitatea vremii continua si marti, cand cerul va prezenta innorari mai ales in cursul zilei si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii extinse in jumatatea de nord a tarii si local in rest.

Meteo: Cum va fi vremea in intervalul 4-17 mai

Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va fi in scadere, apropiindu-se de normele climatologice ale perioadei. Valorile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minimele se vor situa intre 7 si 17 grade.

Vremea va fi instabila si miercuri in majoritatea regiunilor. Cerul va prezenta innorari accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in jumatatea de est a tarii si pe arii restranse in rest. Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 26 de grade, iar minimele intre 7 si 17 grade.

A.T.

Cum va fi vremea în aprilie. Săptămâna în care va ploua excesiv
Cum va fi vremea în aprilie. Săptămâna în care va ploua excesiv
Meteorologii anunță vineri, 29 martie, că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pe tot parcursul lunii aprilie. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în...
Vânt puternic și ploi până vineri seară. În ce regiuni au anunțat meteorologii cod galben
Vânt puternic și ploi până vineri seară. În ce regiuni au anunțat meteorologii cod galben
ANM anunţă vânt puternic şi ploi, în cea mai mare parte a teritoriului ţării, până vineri seară, 29 martie, fiind emise şi două avertizări cod galben. În zonele montane, rafalele...
#meteo Romania temperaturi, #vreme Romania cald vara, #prognoza meteo Romania luna mai , #meteo